Свързани новини

15.11.2019 11:29

Банов нямало да подава оставка, а сигнали в прокуратурата

Видян 1450 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Министърът на културата Боил Банов обяви, че няма да дава оставка, а само ще подава сигнали в прокуратурата. В интервю за "Тази сутрин“ по бТВ той за пореден път даде да се разбере, че той не вижда каквато и да е вина в себе си за скандалния случай с ремонта на Ларгото, в който ръководеното от същия Банов министерство на културата пропусна срока за обжалване по делото за неустойка за над 700 000 лв.


Министърът пак хвърли вината върху правната си дирекция. На въпрос, че все пак той е "шапка" все пюридически отдел Банов отговори: "Аз съм шапка, но юридическият отдел е самостоятелен, той процесуално представлява министерството, той води делата, през него преминава кореспонденцията. Това, което минава в база данни на министерство, е по документооборот, откъдето ние имаме поглед. По документооборота заведена е жалбата, с последващите действия съдът, че връща и казва с един ден е забавено. То отива в съответната дирекция правна. Оттук насетне ние нямаме документална следа. Правна дирекция самостоятелно си прави отговор до съда. И фактически в тези 7 месеца, в които ние мислим, че чакаме дело, сега разбирам отпреди няколко дена, че ние въобще не чакаме дело, а чакаме отговор на съда, че има закъснение".


Банов обяви, че знае точно кой конкретен човек го атакува. "Да е жив и здрав този основен невероятен интелект", каза Банов в интервю за Би Ти Ви и добави: "Хората трябва да са наясно, че не сме глупаци и това са лични, мръсни, гадни вендети  ... Знам го този човек с всичките му свинщини".


На няколко пъти натъртен въпрос кой е този човек, Банов обяви, че не е важно кой е, а да си знаел, че го знае. На въпрос дали е казал на премиера за кое лице ставадума, културният министър обясни, че имал три брака, че това били лични неща, че той знаел и за трите жени неща, но не ги разказвал, предаде Сега.



Банов обяви и, че атаката идвала от въпросното тайнствено лице, а пък БСП и Елена Йончева, която разкри случая били просто пощенски кутии.

 

Снимка: БГНЕС

 



Етикети
, , , , , , ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци

Денят ще предложи динамични социални контакти

Денят ще предложи динамични социални контакти. Бъдете