Свързани новини

17.10.2019 17:20

Комунист–милионер в щаба на Мая

Видян 7764 пъти | Коментари 0
Гласували 4 рейтинг: 4.2500
много слаба слаба добра много добра страхотна


    Защо се пазят в тайна членовете на предизборния щаб на Мая Манолова, за да не разберат хората, че в него има всякакви, включително и комунист-милионер. Тук попада комунистът, а не социалист Александър Паунов, който е шеф на Българската комунистическа партия (БКП). Същият е сърдит на БСП задето и той трябва да върне надвзетата си партийна субсидия. Манолова ужким е десен кандидат, а пък комунист-милионер и е в щаба. Интересен е въпросът как десните избиратели ще реагират на това? Ето защо Манолова крие състава на щаба си.



Т. нар. БКП е част от коалицията БСП за България. Подобно на всички коалиционни партньори, партията на Паунов също трябва да връща излишъка от субсидията си. Самият той обаче не е съгласен да се сбогува със средствата, които е получил незаконно заради грешка на финансовото министерство.



Паунов беше едва ли не първият, който публично изрази подкрепата си за Манолова. Още през юли той заяви пред Bulgaria ON AIR, че Левицата може да спечели София само чрез нейната кандидатура.



Самият Паунов има дълга политическа кариера, която на практика премина в сянка. Той е на 70 години, от които 4 мандата – 15 години, БСП го дундурка в НС.



Човекът от щаба на Манолова се оказва интересен кадър и за други ключови фигури от политическия небосклон. Припомняме, че след гръмкото си напускане на ГЕРБ Цветан Цветанов също прояви интерес към Паунов. Бившият ГЕРБ-ер беше на път да отклони депутата от коалицията на БСП. Причините за интереса към лидера на на практика несъществуващата БКП могат да бъдат или участието му в групите за приятелство с Венецуела, Беларус и Куба, или пък в комисиите по енергетика и по транспорт на НС, където са и големите далавери с Гинка, Летището и др.
Самопровъзгласилият се за комунист депутат рядко попада в центъра на вниманието и предимно със свои изцепки. Според публикации от м.г. придружени от  снимки Паунов е минал на червен светофар в центъра на София с колата си Порше Кайен и се е ударил в друг автомобил. Той е употребил алкохол, а след пристигане на полицията е отказал кръвна проба и тест с дрегер. Очевидец разказва, че е размахал депутатската си карта и настоявал, че има имунитет. Самият Паунов обяви в свое оправдание, че става дума за „фалшива новина”.


„Имам алергия от алкохола, не карам друга кола освен Мерцедес”, заяви комунистът. Депутатът може да си позволи да шикалкави по темата, тъй като имотната му декларация за 2018г. е пълна с пропуски. В нея не се споменава за наличието на каквото и да било МПС на негово име – нито на Мерцедес, нито на Порше Кайен.



Депутатът лъсна и с друг скандал в медиите. М.г. той изгони журналисти на заседанието на комисията за ЧЕЗ. Тогава той изхвърли чантата на журналистка от електронна медия от мястото й в сектора, предназначен за медиите, и най-безцеремонно се настани на стола с гневното: "Аз съм депутат от енергийната комисия, а няма къде да седна. Аман от вас!"

Снимка: Дневник


 












Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 19.10.2019 22:33

    И какво пречи да е милионер. Да е клошар ли ? Докажи,че е престъпник и тогава браво.Бил Гейтс е милиардер и това плаши ли те. Сляпа омраза води до чсна тъпотия!

  • 002 Добри Божилов (блокиран) 18.10.2019 13:07

    Бойко панически потулва скандала с Портних, който завлича ГЕРБ в канала… Невиждана цензура, блокирания на всеки по-влиятелен в Мрежата… Вероятно заради мега-резила на Портних, който ще срути изборите, е предприета безпрецедентна цензура. Всички виждате, че в официалните медии нищо не се говори. Но през социалните мрежи всичко изтича и ГЕРБ изтичат, заедно с Портних, в канала. Затова бе предприета най-невижданата до момента атака по спиране и блокиране на акаунти. Основните инфлуенсъри са ударени, а също и агресивни към властта сайтове, от типа на „Афера“. Всеки, който пише за Портних, изгаря. Всъщност, заради него изглежда изгоря дори Боби Михайлов – за да се отвлича вниманието. Разбирате ли какво става! Ако падне и Варна, рухва всичко. Но не е само това. Резилът е за целия ГЕРБ, и ще повлече и страната. Опитват се панически да го потулят, но няма да стане. В израелски сайтове, и на водещи телевизии го има. Това е краят на ГЕРБ, споделяйте, колкото повече се знае Истината, толкова по-бързо рухват…

  • 001 Anonimen 17.10.2019 18:35

    19 минути вече интелектуално се сравнява с Дневник и Блиц?

RSS

Най-нови

Заплата

Одобриха заплата за издръжка: КНСБ

Международната организация на труда ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

лъв

Първата половина на деня използвайте за почистване


Първата половина на деня използвайте за почистване и