Свързани новини

10.10.2019 14:40

Кандидат на Ковачки ли е Мая – адвокатка от кантората на олигарха?

Видян 9153 пъти | Коментари 0
Гласували 6 рейтинг: 4.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

        Ако се питате защо Мая Манолова не се явява за кмет на своя си град Кюстендил, а на София, един от вероятните отговори е, че всички там знаят факта, че нейната кантора обслужваше Христо Ковачки. Същия онзи олигарх, в ТЕЦ-овете от кръга на когото горят италианския боклук и душат българските градове – включая съседен нам Перник.
   И не е учудващо, че преди едни парламентарни избори именно в свързвания с него ТЕЦ Бобов дол работниците ги мотивираха да гласуват за Мая – тогава като кандидат за депутат от БСП. Мандат, с който промени Закона, чл. 417, в полза на колекторите и съдиите - изпълнители, така че на хората им взеха къщите. Но това е друга тема. Цяла България гледа навремето това видео дори по телевизията – потърсете го в мрежата и ще го зърнете отново, ако сте го забравили.
По случайност, същият ТЕЦ Бобов дол е единствен явил се кандидат за отпадъка от новите RDF инсталации на София, но конкурсът само е обявен – не е спечелен, всичко може да се случи по време на процедурата. А номерата със „студения резерв“, който държавата плаща хей тъй на, без да има защо на ТЕЦ-а, отиват към своя край.
Ами, ако по тази причина олигархът има нужда от поръчката на София и от кмет, който да гарантира, че ще я вземе? 
Ковачки има зъб на Фандъкова, защото на уникалната дата 11.11.11 г. тя върна на София Общинска банка, която при Софиянски бизнесменът контролираше – там беше и кабинетът му, на базата на само 24% от капитала.А през банката минаваше целият милиарден бюджет на София, която с останалите уж мажоритарни 76% нямаше думата. Така беше спретнат уставът при Софиянски.  Освен бюджетът, още толкова пари минаваха през банката и от общинските дружества. На практика София работеше за Ковачки.
Голям удар наистина нанесе Фандъкова, която го осъществи с помощта на общинските съветници от ГЕРБ успешно, след няколко неуспешни опита това да бъде сторено. Помогна и БНБ, която не искаше повече да търпи скандалната ситуация.
     И банката заработи за града години наред, събра от частните банки парите и на много от областните центрове, след това беше приватизирана миналата година и Общината спечели още доста милиони от тази приватизация, които инвестира в нови училища и детски градини. Реално.



СРЕЩУ ТОЗИ МОДЕЛ ЛИ Е МАЯ МАНОЛОВА?
ЗНАЧИ ЛИ ТОВА, ЧЕ Е ЗА ДРУГИЯ – МОДЕЛА НА КОВАЧКИ?



Извинявайте много, ама така излиза.
Сигурно внимателните наблюдатели са забелязали, че откакто в борда на Топлофикация влязоха


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 005 Здравко 14.10.2019 11:51

    Елате и разгледайте площад „Славейков“. Със сигурност ще Ви „хареса“. Това без всякакво съмнение е свързано с Данчето, а тя е зам. председател на ГРОБ. Питам се вестиник 19 минути, който всячески критикува управляващите, защо е благосклонен към нея? Да не би тя да има дял?

  • 004 Anonimen 11.10.2019 17:43

    Защо комунистите печелят изборите в София преди 87 години За пръв път в света през 1932 г. в капиталистическа столица надделяват червените четвъртък, 10 Октомври 2019 / брой: 194 автор:Христо Георгиев https://duma.bg/zashto-sotsialistite-pechelyat-izborite-v-sofiya-predi-87-godini-n201191 Време е да си дадем сметка, че тая дума демокрация съвсем се изпразни от съдържание в последно време, затова нека използваме за това, което ни се натресе след 1989 г., истинската дума - капитализъм. Имайте, господинчовци, поне мъничко доблест и недейте повече да се халосвате с народа си. Управници, чорбаджии и лакеи, грабете - щом ви се позволява. А пък един ден - вярвам, че все още съществува висша справедливост, ще дойде и вашият ден за разплата. Невероятно звучи, нали, но нима 9 септември 1944 г. е бил по-вероятен?! Днешната тема за червените победи в общинските избори ни бе предложена от наши читатели в тези предизборни дни. Прочетете текстовете по-долу и ще се убедите, че между капитализма в наши дни и този отпреди век разликите са преди всичко в техническите и научни нововъведения в живота ни. Сменихме цървулите с "Найки", но основното си остава - и днес има безсрамно богати и потресаващо бедни. Има обаче и една много съществена разлика - тогава комунистите са водили всекидневна битка за елементарните човешки права - работа, храна, топлина, облекло, образование, здравеопазване на всички хора... А днес и левите партии са увлечени да поправят, галейки ги, недъзите на приемания възторжено от всички капитализъм и сакън да не им продумаш за социализъм, за това, че може и другояче да се устрои обществото и да се защитават исканията и мечтите на милиони българи за по-добър живот. Не говоря, разбира се, за "въоръжена борба", защото днес тя си е направо ерес. Къде-къде е по-хуманно сега хората да умират от мизерия и болести! Почти всеки българин се е вкопчил в своя блян сам да оцелее - най вече в проклетата чужбина, та ако ще да е в Австралия. ...

  • 003 завистлива 11.10.2019 11:37

    Ако се питате защо Мая Манолова не се явява за кмет на своя си град Кюстендил, а на София, по-добре се попитайте къде може да намерите информация колко пари дневно се прибират от паркирането в синя, пембена, зелена и т. н. зона в София. Такава информация не можете да намерите НИКЪДЕ.Затова Мая завидя на черната касичка на Фанка и реши да й я вземе. Забранено ли е?НЕ. Тогава да гласуваме за промяната.

  • 002 един дето мисли 11.10.2019 11:23

    ЗАЩО СЕ ОТКАЗА ОТ 70000 ЛВ. ГОДИШНА ЗАПЛАТА НА ОМБУДСМАН, ЗА ДА ВЗЕМА ЕВЕНТУАЛНО 30000 ЛВ. КАТО КМЕТ? ЗАЩОТО ВЛАСТТА е ПО-СЛАДКА от парите! Но това соросоидите от хранилката на дедо Шорош никога няма да го разберат, понеже за тях са най-важни пълните търбуси!!!

  • 001 вуйчо от Криводол 11.10.2019 11:18

    Ако се питате защо Мая Манолова не се явява за кмет на своя си град Кюстендил, а на София, един от вероятните отговори е, че вече можем да живеем където искаме и да работим йъдето искаме в България.Натези , които се питат защоМая Манолова не се явява за кмет на своя си град Кюстендил ЩЕ ОТГОВОРИМ: НЯМА ДА СЕ ВЪРНЕ ПОСТОЯННОТО ЖИТЕЛСТВО, което беше при Т.Ж. Айде да си затворите соросоидните платени устища!

RSS

Най-нови

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Не ща да ставам патриарх: Николай Пловдивски

Пловдивският митрополит Николай обяви: ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

телец