Свързани новини

09.10.2019 17:11

Хакнаха 19min.bg заради документите за Мая и паметника на Съветската армия

Видян 4133 пъти | Коментари 0
Гласували 2 рейтинг: 3.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сайтът 19min.bg беше хакнат в нощта между вторник и сряда заради материала ни, който разкрива, че Паметникът на Съветската армия е държавна собственост и няма как да бъде подвластен на местен референдум, какъвто Мая Манолова предложи, без да направи елементарна юридическа проверка на документите – нотариални актове, решения, окончателно определение на Върховния административен съд.


Още по-тревожното е, че получихме оплаквания от читатели и колеги, които са шервали материала в интернет групи и сайтове. Там също е имало атаки хакерски по това време.


Кой ли иска да скрие истината? Нали „С лъжи не се управлява“, както твърди Мая Манолова.


Без да търсим някаква връзка, прочетохме във Фейсбук интересно мнение на потребител, чието име не цитираме, защото и то е лична данна и без негово съгласие нямаме право да го публикуваме, А НИЕ УВАЖАВАМЕ ЗАКОНИТЕ И СИ ПРАВИМ ДОМАШНИТЕ.


Естествено, по никакъв начин не се ангажираме с мнението на автора. Сюжетът просто е интересен като идея за кратък разказ, или както там беше гениалната рубрика на Всяка неделя – в смисъл, литература:


„Аааааа не така!


Налепили с рекламни материали на Мая Манолова коли по кварталите, уж за да я намразят... закепили ги здраво, да се ядосат хората.


Само че:


Това с облепването на коли, за да предизвика обратна реакция е измислено и вкарано в изборите от Арман Бабикян. На местни избори във Велико Търново преди двайсетина години. Обърна кметските избори сам, в седмицата преди балотажа със същия номер и неговият кандидат спечели. Арман си разбира от работата и този прийом си е негов, авторски.


Не съм чул Бабикян да е фен на Фандъкова и да работи срещу Майчето. Остава единствено възможността Майчето да е запозната с опита на Бабикян и САМА ДА СИ САБОТИРА КАМПАНИЯТА.


Няма друго обяснение.


Мая Манолова сама си саботира кампанията и обвинява други като част от нейната си кампания“.


П.С. Авторът сигурно не знае или се прави, че не знае, но един от неговите герои помага в кампанията на една от неговите героини, която не е кмет. И това, разбира се, е чудесно!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 10.10.2019 14:26

    И аз

  • 001 Anonimen 09.10.2019 22:45

    нищо не разбрах.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 21 април 21:00ч.

Специален отдел Q

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Ли Карл Мьорк Фарес Фарес Assad Соня Рихтер Мерит

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

риби

Доста енергичен работен ден

Доста енергичен работен ден, а вечерта множество срещи