Свързани новини

21.03.2019 14:26

НАП мълчи дали ревизира Артекс и неговите ВИП клиенти от властта

Видян 7053 пъти | Коментари 7
Гласували 3 рейтинг: 4.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


19 минути отправи питане лично към Галя Димитрова – изпълнителен директор на Националната агенция по приходите, чиято заплата бе повишена от правителството до премиерската, за да бъде по-зорка от всякога. Попитахме я започнали ли са ревизии по документите, изнесени в медиите през последните дни, от които ясно личат нарушения на няколко закона във връзка с имотните сдеки на ВИП клиенти на строителната компания Артекс инженеринг от властта. Става въпрос за укрити данъци в размер на стотици хиляди лева. И това личи черно на бяло от наличните в официалните регистри документи. Отговор не получихме. Дано мълчанието е знак за съгласие.


В същото време в прословутата си акция Хоро НАП успя да разкрие грандиозната измама на няколко баби в селско читалище, събрали по 1,50 лв. за хореографа на народния си ансамбъл, който не им бил издал касова бележка.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 007 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Ай са пипнали, ай се е разфунтяло, а НАП са си гнусливи

  • 006 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Мълчи като насрана щото и тя е в кюпа време е някой да разрови и техните имоти. Страни работи ще видите. Иначе е много лесно да съкращава уволнява и заплашва непослушните си служители. Време е Галя Димитрова да каже от кого е зависима и на кой господар прави свирки.

  • 005 Anonimen 1 30.06.2019 14:08

    Мълчи защото и нейния косъм не е чист! Може би за това са и вдигнали заплатата, за да мълчи!! НАП се бори с масовите , дребни кражби!! И не остава време за едрите! За това ите се опрощават!

  • 004 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Гражданска война и смъртни присъди!

  • 003 Anonimen 30.06.2019 14:08

    Госпожата вече трябва да е депозирала оставка. Налице е фрапатно нарушение на закона. Фирмата строител не е продала на пазарни цени. Това е лесно установимо, още повече, че фирмата го потвърждава публично. В резултат на това не е надчислено ДДС в особенно големи размери, не е внесено и това е осъщественно умишлено. Тази фирма вече трябваше да е деригистрирана по ДДС. Цветанов, като купувач ясно е съзнавал, че нарушава закона, за да постигне лична облага.

RSS

Най-нови

 Алиса в страната на чудесата

Алиса в страната на чудесата се завръща

Колибри предлага на читателите ...

реклама

към тв програма тв програма

bTV Cinema 24 март 21:00ч.

Добрият лъжец

Режисьор: Бил Кондън
В ролите: Иън Маккелън, Хелън Мирън, Йоханес Хаукур Йоханесон, Ръсел Тови, Джим Картър, Фил Дънстър, Александър Йованович и др.

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог