Свързани новини

08.03.2019 09:29

НАП с хайка и глоби на танцьори за 1.50 лв.

Видян 2772 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Служители на НАП са провели тайна операция на територията на село Марково, научи Родопи-инфо от свои източници в баровското село.


Целта на тайното мероприятие е била да се заловят „нарушители“, които ощетяват фиска и нанасят щети на държавния бюджет. За целта двама служители на държавната агенция се появяват в читалището на селото в деня, в който танцовият състав има сбирка. Заявили на членовете на танцовата група, че са нови жители на селото и искат да се запишат за членове на състава им. Никой не се усъмнил в истинността на думите им и били приети да участват в тренировката на състава. ДВА ЧАСА СЛУЖИТЕЛИТЕ НА НАП,  ПОД ПРИКРИТИЕ, ДРУСАЛИ ХОРА И РЪЧЕНИЦИ, ПРАВЕЙКИ СЕ НА ТАНЦЬОРИ.


Накрая членовете на състава започнали да събират помежду си по 1,50 лв. за да покрият част от разходите по наемането на хореограф и други дребни харчове.


В този момент двамата данъчни се изпънали и извадили служебните си карти. Поискали от служителите на читалището в Марково обяснения защо не им се издава касов бон за 1,50 лв.


„Да се смееш ли, да плачеш ли?“, коментираха запознати със случая марковци. „ВСИЧКО В ДЪРЖАВАТА Е ЦЪФНАЛО И ВЪРЗАЛО И… САМО ЛЕВЧЕТАТА НА БАБИТЕ, ОТ ТАНЦОВИЯ СЪСТАВ, ОСТАНАХА НЕОБЛОЖЕНИ!“, заяви местен зевзек.


Друг е въпросът, че администрацията на „най-успешния кмет“ Пламен Спасов от ГЕРБ, както се самоназовава самият той, не е отделила и лев от години за подпомагане дейността на танцовия състав в селото.


rodopi-info.com



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

скорпион