Радина Боршош

Свързани новини

11.07.2023 12:12

NOVA обяви най-новия си филмов проект – Алея на славата

Видян 1829 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Вярна на ангажимента си да подкрепя българските филми, NOVA ще предложи на българската аудитория нов филмов проект. „Алея на славата“ е модерен семеен сериал,  чиято премиера предстои тази есен в ефира на медията. Снимките на поредицата вече започнаха, а сюжетът ще отведе зрителите в нагорещените кухни на няколко ресторанта, които ще кипят от напрежение, емоции и вълнуващи моменти. Те обаче ще се превърнат във фон на една разтърсваща любовна история между двама млади готвачи. Режисьор на лентата е Виктор Чучков, а в главните роли влизат талантливите актьори Радина Боршош и Мак Маринов.


„Най-важното е да покажем една силна история, която да е жива, свързана с действителността и не само с драматичните, а и с хубавите моменти от живота. Интересното е, че има силна любовна история, която движи цялото действие и че за първи път в България се прави сериал, който засяга кулинарната тема“, сподели директно от снимачната площадка режисьорът Виктор Чучков за „Здравей, България“.


Актьорите Радина Боршош и Мак Маринов ще пресъздадат живота на двама млади и амбициозни готвачи – Али и Милен, които ще се борят за любовта си и мечтата да бъдат сред най-добрите готвачи не само в България. „Моята героиня е фантастична и аз много я харесвам. Казва се Али и е невероятен талант в кухнята. Ние пристъпихме с огромен респект към тази професия и съм щастлива, че имам възможността да работя по този интересен сценарий“, разказа Радина Боршош за персонажа си. „Любовта и кухнята в този сериал вървят ръка за ръка, тъй като това е мястото, на което се развива целия сюжет. Междувременно на този фон се случва и една много наситена любовна история, която е разказана много добре, много далеч от клишето“, допълни Мак Маринов, който влиза в ролята на Милен.


Продуцент на  „Алея на славата“  е Светлин Нейнски, а историята е дело на главния сценарист Борислав Захариев и целия му екип от млади, но утвърдени сценаристи. Невъзможната любов и възможните компромиси, амбицията, поколенческите различия, конкуренцията, тайните на подземния свят, приятелството и предателството ще пресекат пътищата на всички герои в сериала. Зрителите на NOVA ще гледат в ролите и още любими и утвърдени актьори, сред които Деян Донков, Ирини Жамбонас, Маргита Гошева, Свежен Младенов, Цветан Алексиев, Радина Кърджилова, Борислав Чучков, Мария Сотирова, Стефани Ивайло, Константин Еленков, Йордан Ръсин, Ясен Атанасов.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 28.10.2023 17:55

    Сериала се оказа абсолютна шитня.....Просто не струва,не си губете времето....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

лъв