10.10.2019 16:10

Лечителят медиум излиза на пазара

Видян 1159 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Възможно ли е да се избавим от хронична болест или мъчителен симптом, ако обърнем внимание само на един аспект на здравето си? Може ли влошеното състояние на един орган да е причината за редица здравословни проблеми – от хипертония и диабет до кожни и автоимунни заболявания? Според световноизвестния лечител медиум Антъни Уилям цялостното ни здравословно състояние зависи от черния дроб. В тази книга той разкрива удивителна информация, получена от Висш Дух, за уникалните функции на черния дроб и ключовата му роля в редица важни процеси в организма. Единственият начин да се излекуваме е, като се погрижим за черния си дроб – и Антъни Уилям ни показва най-лесния начин да го направим. В тази книга той предлага подробни списъци с лечебни храни, билки и добавки, както и две програми за детоксикация.„Лечителят медиум: Помощ за черния дроб” заслужава място във всяка библиотека.


Прочетете я. Прилагайте съветите на практика – дори и само някои от тях, и се радвайте на дълготрайните ползи от оптималното състояние на черния дроб. Няма да съжалявате.“, споделя Д-р Кристиан Нортръп, бестселъров автор на „Богините никога не остаряват”, „Женски тела, женска мъдрост“ и „Мъдростта на менопаузата“. Антъни Уилям посвещава живота си да помага на хората. От ранно детство той общува с Висш Дух, от когото получава пълна информация за здравословното състояние на всеки човек. От него той черпи и неизвестни за медицината знания за хроничните и необяснимите заболявания, които често се диагностицират и третират погрешно. Наричан лечител медиум, Антъни помага на хиляди хора да оздравеят от „нелечими“ болести и отново да живеят пълноценно. Той внимателно подхожда към всеки случай, като отчита цялостното състояние на пациента, а не само на физическо ниво. Този интегрален метод на лечение заедно с безпрецедентно точното диагностициране са донесли облекчение и изцеление на мнозина. Антъни Уилям има над 3 милиона последователи във Фейсбук. На съветите му се доверяват световноизвестни личности като Силвестър Сталоун, Робърт Де Ниро, Новак Джокович, Фарел Уилямс, Гуинет Полтроу. Негови клиенти са и много филмови и музикални звезди, бестселърови автори, успели спортисти и влиятелни бизнесмени.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Който търси, разхвърля

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.