Ерата на Водолея

Свързани новини

20.01.2024 07:00

Ерата на Водолея почва в неделя: 20 г. промени от 1/4 хилядолетие нов свят

Видян 5939 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 В нощта срещу неделя, 21 януари, вече наистина навлизаме в Ерата на Водолея, за която толкова се пише от дълги години. Плутон попада в този знак за първите 20 години от обиколка, която ще прави четвърт хилядолетие. При миналия му престой на същото място светът се промени удивително: появи се новата империя САЩ, Френската революция роди съвременната демокрация и понятието Гражданин, което е ключът на обществото ни повече от 200 г. От утре влизаме в нов свят, който тепърва ще ни изненадва.


Повече по темата дават експертите от Astro Know:  "Е, последните години си бяха истинско приключение, не мислите ли, приятели? Някои се отърсиха от това да бъдат жертва, други пък обновиха изцяло себе си, трети промениха визията си изобщо за това какво представлява светът и това, което го сътворява и издържа! Козирог, както знаем, е фундаментът, но и материалното съвършенство, кулминацията, но и символичният край. Плутон тук през последните 16 години (б.р.старт със световната финансова криза) доста ясно показа властта и нейната корумпираност, но и подчерта много ясно стойността на сегашната йерархия – от което и някои се възползваха! Други пък положиха съответния труд, оттам и се издигнаха – няма и как, тъй като Козирог безспорно е свързан с издигането по стълбицата към материален успех!


Сега се появява и важността за интеграция на всички тези умения в едно общо, в един колектив – а за това Плутон тепърва ще ни учи с прехода си във Водолей, от който ще видим втора проба от неделя нататък, продължаващо и до началото на септември! Получихме предварителен преглед на това, което Плутон във Водолей е подготвил между март и юни 2023 г. Когато Плутон влезе във Водолей този път, това ще донесе напредък и трансформиращи промени в здравеопазването, технологиите, данните, хуманитарната работа, глобалното съзнание и системите на власт. До края на времето на Плутон във Водолей през 2044 г. ще сме се отдалечили от общество, което цени индивидуализма и личното натрупване на власт в полза на общество, което подкрепя колектива.


Все пак, трябва да почнем отнякъде, нали? Това начало ще си е именно свързано с идеята за този колектив, за това присъствие в една общност, в едно общество! Държа да уточня – това не е нещо, което веднага присъства в началото на транзита, а се развива впоследствие! Плутон, както е и свързан с власт, както и с банкови, финансови системи, но и с промяна в съществуването на човека и на света като цяло – силно видоизменя позициите на власт, това кой я има, както и това кой всъщност я упражнява. Той отърсва блясъка, този стремеж към кариеризъм, към успех, както и това желание за използване на власт за налагане на личната идеология – каквото бе например при прехода на Плутон в Козирог, а и бе наложено като стандарт от поколението с Плутон в Лъв! Така че не трябва да е изненада, че изкуството, музиката, културата и



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.