13.03.2011 15:11

Започна 84-годишната ера на Водолея

Видян 8996 пъти | Коментари 0
Гласували 3 рейтинг: 3.3333
много слаба слаба добра много добра страхотна

Апокалиптичното земетресение в Япония, каквото не е имало от незапомнени времена не е случайно. В нощта на 11-и срещу 12-и март Уран навлезе в Нептун и с това постави началото на 84-годишната ера на Водолея. В нея ни очакват големи политически и икономически сътресения. Ще се справят онези, които мислят и действат оригинално.

Уран – планетата, която закриля Водолея и всички ексцентрици, новатори, бунтари, покровител е на социалните мрежи и интернет, влиза в знака Овена. 

Уран „отговаря” за приятелството, създаването на екипи, клубове, комитети, професионални асоциации, връзките и интернет, авиацията, електричеството и битовата техника. 

Тълкувайки двете страни на планетата – бунтарската и задружната, политическите анализатори веднага прозряха зад бунтовете в Арабския свят именно небесното влияние. Ако докрай се доверим на астролозите, то тепърва ще се засилва, ще помете досегашния световен ред.

Уран се бунтува непримиримо против всяка рутина, внася в живота суматоха и внезапни промени. Трябва да бъдат спокойни за бъдещето си само онези, които притежават нестандартно мислене, но могат и да действат в синхрон. Девизът на Уран е: „Един за всички, всички за един”.

Посрещнахме 2011 г. със странната планета в Риби. Този знак действа скрито и понякога дори подмолно, зад кулисите, грижи се за психическо здраве, където нацията определено има сериозни проблеми, за секретната информация на флашки и СРС-та, за вредни навици, но също за човещина и саможертва. 

Влизането на Уран в знака Овен, ще даде изблик на предприемчивост, развитие на модерните технологии, което би могло да даде истинска надежда за излизане от ужасяващата вече 2-годишна криза. 

Очаква ни нещо невероятно, непредсказуемо, което може да преобърне целия свят, прогнозират астролозите. Овенът обича да бъде първи, затова и въпросът за лидерството в екип ще бъде основен – идеално за президентските и кметските избори. Влизането на Уран в знака на първопроходците, но и на диктаторите (Хитлер, Ленин и др.) се смята от някои астролози за настъпването на ерата на Водолея, защото Уран започва нов 84-годишен цикъл от точката на пролетното равноденствие.

Нищо чудно след поредната петролна криза САЩ съвсем да се сгромолясат след почти едновековно лидерство в света, а на тяхно място за 84 години да се намърда Китай или пък цялата група БРИК – Бразилия, Русия, Индия и Китай. 

Тотални и неочаквани обрати, промяна на културните тенденции, на бизнеса и политиката са пред нас за добро или за лошо. 

Ще станем свидетели и участници на подеми и спадове, процеси на разрушение и съзидание. 

Какъв трябва да бъде всеки, за да се окаже от печелившата страна в Ерата на Водолея? Винаги готов за действие, независим, директен, открит.



Етикети
,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

козирог