С тази книга Рейчъл ги окуражава да повярват в себе си

Свързани новини

11.03.2022 13:53

Бестселъровата Рейчъл Холис се завръща

Видян 923 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В "Момиче, спри да се оправдаваш" Рейчъл Холис представя план за постигане на целите и реализиране на пълния потенциал. Собственик на медийна компания, бестселъров автор и майка на четири деца, Рейчъл неотлъчно следва призванието си да вдъхновява жените по цял свят да преследват мечтите си. Твърде често обаче тя среща дами, които не разгръщат потенциала си поради страх или неувереност.


 


С тази книга Рейчъл ги окуражава да повярват в себе си и да реализират най-съкровените си желания. Тя отлично познава социалните стереотипи, според които ролите на жената като съпруга и майка се смятат за единствените достойни за уважение. Освен това амбициозните дами често биват заклеймявани като кариеристки. Рейчъл е категорична: това са пълни глупости!


 


Тя пламенно настоява жените да спрат да си търсят оправдания да не се борят за мечтите си и ги приканва още днес да предприемат първите крачки към постигането на личните си цели. За да помогне на милионите си почитателки да прегърнат промяната, тя им посочва излишните оправдания, от които трябва да се избавят.


 


Също така им показва полезните умения и модели на поведение, които ще ги изведат до върха. Защото успялата и щастлива жена всъщност е и по-пълноценна съпруга, майка и член на общността. Рейчъл Холис е сред най-продаваните автори на „Ню Йорк Таймс“ и „Ю Ес Ей Тудей“, прочута водеща на бизнес подкаст и един от най-търсените мотивационни говорители в света.


 


Като бестселъров автор и изключително преуспяла социално влиятелна личност, тя си е създала милиони последователи в социалните мрежи от целия свят.


 


Успехът на Рейчъл не остава незабелязан и сред редицата награди, с които е удостоена работата й, тя попада и в класацията „30 предприемачи под 30“ на Инк. Мегъзин. Българските читатели я познават с книгата „Момиче, измий си лицето“, а през месец март ще могат да прочетат и „Момиче, спри да се оправдаваш“.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

близнаци