Свързани новини

09.04.2021 09:54

4 шепи орехи/седм. спасяват от преждевременна смърт, язва, рак, проблеми с простатата: Какво да правим с времето в карантина

Видян 3347 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Американската кардиологична асоциация публикува изследване, според което орехите са фактор за спасяване от преждевременна смърт, особено при жените. Те намаляват също така риска от рак и деменция. За това помагат техните растителни белтъчини.


Специално благоприятната им функция срещу заболяванията на сърцето е 12% намаляване на риска. С 21 на сто понижават шанса да изпаднем в старческо слабоумие с времето.


Лайфхакът е какви и по колко трябва да се ядат!


Учените предупреждават, че полезни са несолените орехи. По повод количеството - яжте по 1 своя шепа всеки път, в зависимост от големината на ръката ви е и потребността на организма. Имате нужда от 4 шепи седмично.


Корейските учени пък извадиха резултати от свое проучване, което сочи изключително полезния ефект на орехите срещу язва и специално за рак на стомаха - коварна и трудна за улавяне болест.


На всичко отгоре орехите проявяват и силно противовъзпалително действие, което всъщност си е и съвсем логично - особено като върнем по-горе и си припомним, че лекуват язва.


Освен афродезиак и тази ядка има и друга чудодейна функция. Много е добра за снижаване на опасността от проблеми с простата - също тежък рак в крайната си фаза.


По този повод, нека да кажем 2 думи за секс-помощта на другите ядки:


шам фъстъкът повишава кръвоснабдяването на мъжкия орган, а лешниците стимулират максималното удоволствие и на двата пола.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

 

 

към хороскоп хороскоп

овен

Важен ден

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни. Важен ден, особено за взаимоотношенията ви с околните.