Свързани новини

08.09.2019 08:39

27-годишна си махна 8 ребра, за да прилича на Ким Кардашиан

Видян 2145 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   27-годишната  Дженифър Памплона от Лос Анджелис похарчи повече от половин милион долара (892 000 български лева) за пластични операции, за да заприлича на телевизионната звезда и модел Ким Кардашиян. Тя си е направила повече от 20 процедури и пластични операции, пише LADbible.

Младата жена си е махнала осем ребра, осем пъти е уголемявала задните си части и бедрата, поставила си е импланти в гърдите и филъри в скулите. Дженифър няколко пъти е извършила ринопластика и липосукция, направила си е лифтинг на лицето и е поставила фасети върху зъбите си, за да прилича на своята любима звезда.

Миналия месец Дженифър си инжектирала за пореден път хиалурон в устните, но този път не била доволна от резултата. Оглеждайки устните си след интервенцията, Дженифър казва, че те изглеждали като „уста на риба“.

„След като ми беше направена операцията, имах чувството, че по-късно през този ден те кървят много и страшно ме боляха.  Когато видях резултата, не можах да повярвам - бях напълно съсипана!“, оплаква се още младата жена.

„Почти съм унищожила лицето и здравето си, защото съм зависима от пластична хирургия. След последната интерванция получих ценен урок - никога няма да се подложа на операция, за да поправя нещо, което вече е добре. Винаги искам още и още и почти унищожих лицето и здравето си в стремежа си към съвършенство. Искам моята история да послужи като пример на всяко момиче, което иска големи устни, че това може изобщо да не е красиво“, сподели още Дженифър.


Източник: LADbible


 Виж видео ТУК


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Разговор между богаташ и новата му руса любовница:
- Миличка, трябва да ти призная нещо. Женен съм.
- Ох, така ме изплаши! Помислих, че яхтата не е твоя…

към хороскоп хороскоп

риби