Шпионски фотографи в Северна Европа заснеха много интересен прототип. Конвой от автомобили Bentley беше уловен да тества с малко камуфлаж, а сред автопарка имаше и черен изпитателен автомобил Flying Spur

Свързани новини

14.04.2023 08:04

Bentley Flying Spur заснет да тества V8 PHEV двигател от Porsche

Видян 6362 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Шпионски фотографи в Северна Европа заснеха много интересен прототип. Конвой от автомобили Bentley беше уловен да тества с малко камуфлаж, а сред автопарка имаше и черен изпитателен автомобил Flying Spur. Нашите шпиони ни разказаха, че всеки път, когато конвоят паркирал, шофьорите бързали да прикрият автомобила, което изглеждало малко подозрително. Както се оказа, автомобилът е бил на тестове по обществени улици в зимни условия по някаква причина.

Чували сме слухове за потенциална работа на Bentley по хибридна версия на флагманския си седан, задвижвана от V8, и това най-вероятно е първото ни наблюдение на този автомобил. Както можете да видите, има някои разлики в предната част на автомобила в сравнение със съществуващия Flying Spur V6 PHEV, а изпускателните тръби също са различни. Най-важното обаче е, че фотографите заявиха, че този прототип има по-звучен звук на двигателя и изпускателната система, което ни кара да вярваме, че под капака може да има осемцилиндров двигател.



Говори се, че Bentley ще получи версия на електрифицирания V8 на Porsche с щепсел, който в момента се предлага в седана Panamera Turbo S E-Hybrid. Той комбинира 4,0-литров агрегат с два турбокомпресора с електромотор за максимална мощност от 690 конски сили (515 киловата) и 642 фунта стерлинги (870 нютонметра) въртящ момент. Ако подобни стойности са налични и във Flying Spur, това би направило новия plug-in хибрид по-мощен от версията W12.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Детето на японка и българин е странна комбинация: Много му се работи, ама го мързи да стане.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.