Ако се докажат обвиненията за кампанията срещу Мбапе, това може да е основа на оправдано разтрогване без финансови последствия, но това ще зависи от решението на съдията, ако бъде заведено дело.

Свързани новини

17.10.2022 10:41

В лагера на Мбапе обмислят прекратяване на договора с ПСЖ

Видян 2029 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


От екипа на Килиан Мбапе обмислят всякакви опции след разрива между звездата и Пари Сен Жермен. През лятото играчът подписа нов договор с клуба, въпреки че беше много близо до напускане и преминаване в Реал Мадрид.
Според него обаче парижани не са изпълнили обещанията си към него по отношение на лятната селекция и не са привлекли централен нападател, който да играе пред него. След тези слухове излезе информацията, че ПСЖ е наел компания, която да организира медийни кампании против определени играчи и е провел акция срещу Мбапе през 2019 г.


Сега съветниците на Килиан обсъждат възможностите му за бъдещето и желанието му да напусне клуба. Екип твърди, че те обмислят дори прекратяване на договора с ПСЖ. Преди няколко месеца Мбапе подписа контракт за две години с опция за удължаване с още една. Според френските закони за прекратяване световният шампион ще трябва да плати сума, която е потенциално по-голяма от размера на заплатите му за периода на договора. Ако се докажат обвиненията за кампанията срещу Мбапе, това може да е основа на оправдано разтрогване без финансови последствия, но това ще зависи от решението на съдията, ако бъде заведено дело.



Етикети
, ,
Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

везни