В спортно-технически план Мбапе е недоволен от това, че не получава в пълна степен обещаната му свобода да играе повече по двата фланга, а вместо това е използван на върха на атаката.

Свързани новини

13.10.2022 15:24

ПСЖ готов да продаде Мбапе за 400 млн. евро

Видян 3525 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Стана ясно при какви условия ПСЖ би се разделил с Килиан Мбапе. От Марка разкриха, че парижани са уведомили нападателя, че са готови да го продадат срещу сума от 400 милиона евро, като е изключена единствено опцията за трансфер в Реал Мадрид.


Само преди два дни стана ясно, че Мбапе отново е поискал да си тръгне от ПСЖ, след като се отказа да го направи през лятото и дори поднови договора си с клуба. С него може да си тръгне и новият спортен директор на ПСЖ - португалецът Луис Кампос, който е смятан за футболния баща на Мбапе. Според RMC и Марка отношенията между френския клуб и нападателя са напълно разбити и ситуацията е такава, че Мбапе е непреклонен в решението си.
Защо обаче нападателят се чувства излъган от босовете на клуба и е променил категорично решението за бъдещето си само пет месеца, след като подписа нов контракт. Френското издание Екип се опитва да отговори на тези въпроси, посочвайки няколко групи от причини.


В спортно-технически план Мбапе е недоволен, че не получава в пълна степен обещаната му свобода да играе повече по двата фланга, а вместо това е използван на върха на атаката.
Втората причина е, че клубът не е спазил обещанието да направи мащабна селекция, с която ПСЖ да има реални шансове най-сетне да триумфира в Шампионската лига. Според Екип е имало разговори за конкретни имена, които да бъдат привлечени, като се споменават Роберт Левандовски, Бернардо Силва и Милан Шкриняр. Паралелно с това клубът е трябвало да се освободи от Неймар, тъй като двамата с Мбапе играят на идентична позиция.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева