Свързани новини

31.01.2022 10:12

Тайсън Фюри ще защитава титлата си срещу Дилиън Уайт

Видян 1101 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Световният шампион в тежка категория на Световния боксов съвет (WBC) Тайсън Фюри ще защитава своя пояс срещу Дилиън Уайт. За мача потвърди президентът на организацията Маурисио Сюлейман.




Търгът за британския сблъсък със сума от 41 млн. долара беше спечелен от промоутърската компания Топ Ранг, която представлява шампиона. Това е и най-високата оферта за мач в историята на бокса.


 


Засега няма обявена дата за мача, като се смята, че той ще бъде организиран през лятото. Фюри обаче потвърди в социалните мрежи, че срещата ще бъде във Великобритания.


 


Шампионът не се боксирал пред родна публика от 2018 г., когато изтърпя 3-годишното си наказание и излезе на ринговете в Манчестър и Белфаст.


 


За Фюри защитата на пояса ще е втора. Той победи преди няколко месеца Дионтей Уайлдър в реванша за титлата.


 


Уайт за първи път ще излезе в мач за световна титла. В актива си до момента той има 28 победи и 2 загуби. Съперникът му е непобеден в 31 мача.


 


Сделката за мача между Фюри и Уайт означава, че феновете на бокса ще трябва да изчакат още, за да станат свидетели на мач, който ще определи абсолютния световен шампион в тежка категория.


 


Останалите титли - на Световната боксова организация (WBO), Световната боксова асоциация (WBA) и на Международната боксова федерация (IBF), са притежание на украинеца Александър Усик.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.