01/02

Свързани новини

08.07.2020 18:02

Спорт Тото и Български пощи вече предлагат еднократни и многократни карти за столичния градски транспорт

Видян 1818 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От 1-ви юли Български пощи в София продават превозни документи и винетни стикери на Центъра за градска мобилност.  До дни се очаква продажбата им да започне и в пунктовете на Български спортен тотализатор.


Превозни документи и винетни стикери на Центъра за градска мобилност вече се продават във всички 114 клона на Български пощи в София. Всеки може да си закупи билет от 1,60 лв., дневна карта за цялата мрежа или талон за 10 пътувания, както и талони за паркиране в „синя“ и „зелена“ зона.


Спортният тотализатор разполага със 117 обекта в столицата, в които от средата на юли, освен числовите и лотарийни игри, за допълнително удобство на хората, ще продават и карти за целия градски транспорт (за еднократно и многократно пътуване), както и талони, необходими за паркиране в „Синя зона“ и „Зелена зона“ в София.


Новата инициативата цели да компенсира липсата на продажби на превозни документи от шофьори в автобуси, трамваи и тролеи, преустановени от началото на пандемията от COVID-19. Тя ще бъде едно наистина допълнително улеснение за гражданите на столицата, защото тотализаторът разполага с вече изградена и позната широка логистична мрежа. В същото време всеки посетител на обектите ще може допълнително лесно и бързо да се информира за атрактивните игри, които Спорт Тото предлага.


По този начин ЦГМ в партньорство с Български пощи и Български спортен тотализатор разширява търговската си мрежа и създава удобство на пътниците.


От 29 юни 2020 г., превозни документи за наземния транспорт се продават и в 69 каси на метростанциите.


За удобство на гражданите, дълъг период от време през извънредното положение, контрольорите на ЦГМ продаваха билети от 1,60 лв. в превозните средства.


Работят и 62-те бюра за продажба на превозни документи на ЦГМ, част от които са с удължено работно време. Още над 270 партньорски точки в София продават превозни документи. Крайградските зони се обслужват от мобилните екипи на ЦГМ, които зареждат на място карти и продават други превозни документи.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

рак