20.09.2018 17:09

СПОРТ ТОТО – ТОТОТО НА БЪЛГАРИТЕ С ДЖАКПОТ ОТ 7 300 000 ЛЕВА

Видян 2110 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

   През изминалите 61 години, освен че Български спортен тотализатор раздаде много и големи печалби, той стана неизменна част от живота на българите. „Да пуснеш тото“ се е превърнало в традиция, която се спазва от поколения наред. Благодарение на СПОРТ ТОТО са се променили стотици животи, хиляди хора са осъществили мечтите си, а най-важното много други са на път да го направят.


Печелившите разказват, че при тях попълването на фиш е малък ритуал. От избора на числа през късметлийската химикалка до точно определения пункт, в който ходят. Но има още една причина, тотото да се превърне в традиция. Това е неговата кауза. СПОРТ ТОТО е единственият държавен хазартен оператор, който дава 33% от своите постъпления за българския спорт и спортни федерации. Само през 2017 сумата в подкрепа на спорта възлиза на близо 54 000 000 лева. Така всеки участник в игрите знае, че дори понякога късметът да му изневери, е помогнал на спорта в България. И средствата, които е отделил, служат за кауза, която представя България на световни висоти.


До този момент, милионерите от игрите на тотализатора са точно 95! Деветдесет и шестият милионер го очаква невероятен джакпот, който за идния тираж в неделя – 23.09., ще бъде близо 7 300 000 лева! В този специален тираж ви очакват и Форд Мондео, който върви в допълнение с 5 000 лева. Ще има и бонус печалба от 10 000 лева в играта „Тото 2 – 5 от 35“.


След толкова много възможности е добре, да не изневеряваме на традицията и да не пропускаме неделния тираж, съветват тото традиционалистите!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

водолей