13.06.2022 11:06

След като победя Чисора, смятам да атакувам световната титла: Кубрат Пулев

Видян 3129 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Боксьорът Кубрат Пулев заяви увереност, че съвсем скоро ще има нова възможност да се бори за световната титла. Очакванията му са да победи Дерек Чисора и с това да си отвори вратите към евентуален нов голям мач. Мачът между двамата е на 9 юли в Лондон.

"След тази победа смятам да атакувам световната титла, просто ще видим за кой колан, за коя титла", заяви Пулев пред bTV.




 
На пресконференцията той каза, че е здрав и готов да се изправи срещу приятеля си Дерек Чисора, когото вече победи веднъж в Германия. "Ще бъде интересна битка, той е опасен, но и този път ще му покажа кой е по-добър. Трябва да има повече бойци като него, които са готови просто да отидат на война. После ще мисля за световната титла, сега се концентрирам върху това, което ми предстои".

 
"Това е спорт и технически съм по-добър от него, не виждам как може да гарантира, че ще ме нокаутира. Чисора ще се изправи срещу едно много интелигентно и диво животно", каза Пулев.




 
Мениджърът на Чисора Еди Хърн заяви, че българинът е голямо име в Лондон и е перфектният съперник за клиента му. "Той е толкова уверен в себе си и изглежда много добре физически".

Последната битка на Пулев в Лондон завърши с нокаут от Антъни Джошуа преди 2 години. Сега Кобрата ще се опита да победи отново Чисора. Двамата се биха през 2016 година и Кубрат спечели със съдийско решение.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

везни