Манчестър Сити победи с 4:3 Реал Мадрид във впечатляващ първи мач от полуфиналите в Шампионската лига

Свързани новини

27.04.2022 16:54

Сити взе крехка преднина срещу Реал в изумителен спектакъл на Етихад

Видян 1080 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Манчестър Сити победи с 4:3 Реал Мадрид във впечатляващ първи мач от полуфиналите в Шампионската лига. Английският отбор беше по-деен и създаде много възможности, но рекордьорът по титли в турнира съумя да остане близо в резултата.


 


Хората на Гуардиола поведоха с два бързи гола на Кевин де Бройне и Габриел Жезус, но до края на първото полувреме Карим Бензема върна едно попадение за 2:1. В началото на второто Фил Фоудън направи 3:1, а секунди по-късно Винисиус отвърна за 3:2. Имаше време за още две попадения - на Бернардо Силва за 4:2 и на Бензема от дузпа за крайното 4:3.


 


Сити определено заслужи успеха си, след като създаде много повече голови положения от своя съперник и можеше да вкара поне 6-7 пъти. Реал обаче успя да се възползва от своите шансове и да направи реванша съвсем отворен.


 


Страхотният Бензема също заслужава похвала, като вече има 14 гола в Шампионска лига, с което той задминава Левандовски. Те стават факт в неговия мач №600 за Реал. Той вече има 41 гола за сезона в 41 мача, като само Кристиано Роналдо, Уго Санчес, Ференц Пушкаш и Алфредо ди Стефано са вкарвали по толкова в една кампания. Вторият гол на французина дойде от хладнокръвна дузпа "паненка", при която тимът му изоставаше с две попадения.


 


От другата страна Сити показа мощта си в атака, която само преди дни донесе 5 гола срещу Уотфорд и 3 срещу Брайтън. Отборът на Гуардиола обаче имаше проблеми в защита, като Джон Стоунс бе сменен принудително и това доведе до сътресения най-вече при влезлия на пожар Фернандиньо.
Реваншът е на 4 май на Сантяго Бернабеу.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

стрелец