Иван Благоев се превърна в носителя на трофея „Ярка победа“

Свързани новини

12.12.2023 10:15

Проблемите със здравето ни карат да се замислим за важните неща в живота: Сумистът Иван Благоев

Видян 1152 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Иван Благоев се превърна в носителя на трофея „Ярка победа“ от Българската асоциация на бойните спортове по време на церемонията за годишните награди „Златен пояс“. Той изпраща една трудна година, изпълнена със здравословни проблеми, но и с последвали успехи в сумото. Той се нареди сред най-добрите състезатели в Европа и това автоматично го превърна в една от най-ярките фигури в българския спорт. Той даде първото си интервю след отличието за Boec.bg.

„Ако трябва да съм реалист, трябва да съм много доволен, че съм преди всичко жив и съм тук. Реално погледнато, от състезателната година очаквах много повече, но предвид здравословните ми проблеми съм доволен от това, което постигнах“, каза Благоев.

Травмите са неизменна част от професионалния спорт и затова е от особено значение как всеки един атлет приема удара и продължава след него.

„Когато имаш проблеми със здравето, тогава си даваш ясна равносметка за важните неща в живота. Определено се радвам, когато преборя една подобна травма и съм мотивиран, за да бъда по-добър от предната година“, допълни един от най-добрите ни сумисти.

Той разкрива, че някои от най-силните му състезания са преминали с контузия, защото това го кара да се концентрира на 100% на бойната сцена.

Съотборниците му също са изиграли важна роля в процеса по възстановяване, защото са били неотлъчно до него през цялото това време.

Вижте цялото видео от интервюто на Boec.bg с Иван Благоев ТУК



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева