Мачът на Надеждата събра над 850 хиляди лева

Свързани новини

19.10.2023 13:12

Мачът на Надеждата събра над 850 хиляди лева

Видян 2486 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Приходи в размер 856 512  лева са били събрани по време на "Мач на Надеждата", организиран от фондация "Стилиян Петров" на 6 септември, съобщиха организаторите на проявата, която се проведе на 6 септември на Националния стадион "Васил Левски".

Рекордьорът по брой мачове за българския национален отбор и бивш футболист на Селтик и Астън Вила Стилиян събра родни и чуждестранни футболни звезди за събитието. Повече от 20 хиляди души си купиха билети за двубоя, който завърши при резултат 3:3.

"Благодарим от сърце на всички хора, които бяха на стадиона, на спонсорите и тези, които се включиха по различните канали за дарение. Без вас всичко това нямаше да се случи. Най-вече благодарим, че давате надежда на толкова хора, които се борят с тази коварна болест. Показахте, че българинът е с добро сърце и винаги е готов да помогне. Накарахте ме да се чувствам истински горд, че съм българин. Нищо не може да опише емоцията и заряда, които аз и моето семейство изпитахме на стадион "Васил Левски". Дълбок поклон пред всички вас", заяви Стилиян Петров.

Набраните средства ще бъдат разпределени между лечебни заведения, специализирани в борбата с онкологични заболявания, както и за хора, които се борят с тях.

DMS кампанията продължава. Всеки, който иска да помогне, може да го направи като изпрати DMS STAN на номер 17 777 за всички мобилни оператори; с Visa или MasterCard през виртуалния ПОС на ОББ, ePay или IRIS Solutions; или с банков превод към Български дарителски форум, IBAN: BG06UBBS80021026072940, основание: DMS STAN.

В близките дни фондация "Стилиян Петров" ще организира и търг в подкрепа на големия футболист и треньор Петър Хубчев, който също се бори с коварната болест.


Източник: БНР

Снимка: Фондация "Стилиян Петров"




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

водолей