Боби Михайлов

Свързани новини

20.11.2023 11:07

Конгрес догодина: Боби Михайлов

Видян 3495 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Боби Михайлов свиква извънреден конгрес на БФС догодина, въпреки че има мандат до следващата 2025 г. Точната дата ще стане известна тази седмица след заседание на Изпълкома на футболния съюз. Това е отоговорът му на протестите срещу неговото управление, избухнали в София миналата седмица.


От футболния съюз отново оправдаваха решението мачът с Унгария да е без фенове със Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) и с препоръка от Европейската футболна асоциация (УЕФА).


"Българският футболен съюз е крайно огорчен и разочарован от онова, което се случи в центъра на София по време на двубоя, но е категоричен, че предвид всички сигнали за провокации, получени от различните държавни и международни институции, крайното решение на УЕФА е абсолютно оправдано. Това бе потвърдено и от присъствалите на двубоя представители на европейската централа - дежурния делегат на срещата, двамата офицери по сигурността, както и специално изпратения за случая съветник на президента на УЕФА. Всички те изразиха мнението, че предприетите мерки и организацията на домакините са направили така, че мачът да се изиграе - защото в противен случай санкциите за българския футбол, респективно за българската държава, щяха да бъдат огромни", се казва в позицията на БФС.


В петък Борислав Михайлов беше на разпит в антикорупционната комисия, а след това заяви, че не чувства вина за случилото се. Прокуратурата съобщи, че започва разследване в БФС.


Дори Михайлов да подаде оставка, нов президент на БФС може да бъде избран единствено и само на конгрес. Боби вече е правил подобно нещо. През 2019 г. подаде оставка и на следващата година се завърна.





Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Диня и жена не се избират. Това си е чист късмет!

към хороскоп хороскоп

риби