Нещото, с което винаги съм бил горд не са постиженията. Горд съм, че никога не се предадох, че, не се предавам". Така Григор Димитров отговори на въпрос как иска да бъде запомнен от хората.

Свързани новини

05.02.2024 10:50

Горд съм, че никога не се предадох: Григор Димитров

Видян 2119 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Нещото, с което винаги съм бил горд не са постиженията. Горд съм, че никога не се предадох, че, не се предавам". Така Григор Димитров отговори на въпрос как иска да бъде запомнен от хората. Най-добрият български тенисист даде интервю пред Би Ти Ви при откриване на магазин на компанията "Лакост", с чиято екипировка играе.

"Не се предадох и в моментите, в които исках да се предам. Имал съм моменти, в които може би не исках и да продължа. Може би не издържах. Никой не ги знае тези моменти. Но намерих сили да продължа", призна Димитров.

"Кортът е едно от най-самотните места на света. Там няма с кого да си кажеш нещо. Там имаш само себе си. Там трябва да слушаш себе си, да разбереш себе си, да изпращаш правилните сигнали към себе си. Ти си най-добрият си приятел".

Димитров говори и за критиките и мненията на публиката след всяка негова загуба.

"Всеки може да играе от дивана вкъщи. Баща ми обаче от дете ме е научил, че на корта има само един победител, а ние сме много в тура, това означава, че в повечето време останалите са губещи. Не може всички да сме вечно победители. Не искам да се защитавам и да отговарям. Не е моя работа. Моята работа е на корта".

"Осъзнах какво означава за мен тази подкрепа, с българските знамена по трибуните, някъде около 2015 г. И от тогава, това чувство не ме е пускало нито за миг. Безценно е. Аз съм българин и колкото пъти побеждавам, побеждава и България. Ядосвам се, когато губя, защото губи България, губят и родителите ми".



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Жената по природа е много добра, може да прости на един мъж дори и да не е виновен...

към хороскоп хороскоп

близнаци