Минута след влизането на българина Интер изравни и прати мача в продължения, където дойдоха звездните мигове на Никола Илиев

Свързани новини

01.06.2022 16:00

Българин донесе титлата на Интер при юношите

Видян 4021 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Български гол реши титлата на Примаверата в Италия - футболното първенство на страната за юноши до 19 години. Героят се казва Никола Илиев, който с решителния си гол направи Интер шампион на Италия.


 


Нерадзурите победиха Рома с 2:1 след продължения във финала, а Илиев се разписа в 97-ата минута на мача.
Трябва да отбележим, че Илиев е на 17 и е с година по-малък от останалите момчета на терена, но въпреки това през целия сезон бе част от Примаверата на Интер. Във финалния мач той остана на резервната скамейка, но се появи в 79-ата минута, когато Рома водеше с 1:0 след гол на Викар.


 


Минута след влизането на българина Интер изравни и прати мача в продължения, където дойдоха звездните мигове на Никола Илиев. Първо той уцели гредата в 96-ата минута, а минута по-късно направи страхотен рейд и двойно подаване със свой съотборник, след което по отличен начин залъга бранител и вкара решителния гол. Това бе осми гол за Никола Илиев през сезона, в който той игра за Интер и в младежката Шампионска лига.



Илиев е юноша на Ботев (Пловдив), като още на 15 впечатли с качествата си и дори записа два мача в Първа лига, а бързо след това бе продаден в италианския гранд.




Това е десета титла във витрината на Примаверата на Интер. За отбора на Рома, който бе лидер след края на редовния сезон, останаха сребърните медали.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


- Скъпа, ако умра, не ме жали дълго, омъжи се повторно, радвай се на живота, бъди щастлива. Само те моля да възпитаваш добре децата ни.
- Престани вече! Най-нормална супа е. Като не искаш, не яж!

към хороскоп хороскоп

стрелец