В новото парче отново се радваме на жестоката бленда на рок легендата Рони Ромеро, в записът на песента на барабаните е великият Саймън Филипс, а на живо феновете ще се радват на перкусията на българския музикален титан Стоян Янкулов

Свързани новини

25.05.2022 17:05

Стартира лятното турне на Intelligent Music Project

Видян 4906 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Деца се превръщат в герои след като успяват да спрат стрелба между военни в клипа към новата песен “New Hero” на българския представител на Евровизия 2022 Intelligent Music Project и звездният вокалист Рони Ромеро.  Въздействащото парче е част от предстоящия, седми албум на групата, който се очаква да стане факт през юли тази година и ще нови заглавието “Unconditioned”. 


 


„Лесно е да стоиш безмълвен и да изпълняваш каквото ти се казва. По-трудното, но единственото ефективно, е човек да има собствено мнение, собствен метод на съпротива към несправедливостта, макар и често в самота и неразбиране. Именно това послание предаваме в клипа на New Hero чрез децата.



Искаме да покажем колко важни са те и колко важно е да ги обичаме и възпитаваме именно в тези ценности – да взимат смели решения и да живеят за хората около себе си. Те са новите герои!“, твърди създателят на супергрупата Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски, който е и автор на “New Hero” и всички останали песни на рок бандата. 


 


  В новото парче отново се радваме на жестоката бленда на рок легендата Рони Ромеро, в записът на песента на барабаните е великият Саймън Филипс, а на живо феновете ще се радват на перкусията на българския музикален титан Стоян Янкулов.



В New Hero участват музикантите Бисер Иванов и Димитър Сираков, Иво Стефанов и Самуел Ефтимов, а беквокалите са поверени на Лина Никол, Славин Славчев и Борислав Мудолов, известен като Боби Косатката. Идеята и режисурата на трогателното видео е дело на Кирил Киров – Кико.


 


  New Hero, както и останалите песни от новия албум на Intelligent Music Project ще радват феновете по време на The Unconditioned Tour, който стартира през лятото.



На 17 август супергрупата ще разтърси Античния театър в Пловдив, на 3 септември – Летния театър във Варна, а на следващия ден – Летния театър в Бургас. На 9 септември музикантите ще забият пред феновете в столицата.  От екипа на рок бандата обещават да зарадват публиката и в Русе и Стара Загора с дати за незабравимо рок шоу съвсем скоро.


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

близнаци