Израстнах с изкуство и винаги съм имала огромно уважение и любов към него… ако се чудите кой е отговорникът за това, елате утре в 18:30 в културен институт “Красно село” за откриване на първата самостоятелна изложба на мама в София вълнението е голямо, а гордоста неизмерима", пише Ива Софиянска-Божкова

Свързани новини

04.04.2023 09:24

Софиянска с изложба

Видян 1624 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Израснах с изкуство и винаги съм имала огромно уважение и любов към него… ако се чудите кой е отговорникът за това, елате в културен институт Красно село за откриване на първата самостоятелна изложба на мама в София вълнението е голямо, а гордостта неизмерима", пише Ива Софиянска-Божкова.


“Рисувам от 3 години. Получих някакво вдъхновение. В началото започнах доста плахо, с акварелни моливи и малки рисунки”, описва своята нова страст Алиса Софиянска. Тя се осмелява за втори път да сподели света си в цветове, видян от любимото ѝ място Поручик Чунчево. Първата ѝ изложба е в Каварна, в чиято околност е селото, където фамилията живее постоянно от пандемията насам.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

дева