В следващите три месеца сървайвърите ще трябва да изградят подслон на острова, който невинаги ще бъде гостоприемен към тях и да понесат тежки лишения.

Свързани новини

20.02.2023 10:32

Сървайвър стартира с хеликоптери и водна пързалка

Видян 843 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


Пристигането на сървайвърите в Доминикана беше повече от атрактивно. Претендентите за титлата Последният оцелял бяха пуснати от хеликоптери директно в Карибско море. Двайсетимата мъже и жени трябваше да се хвърлят през глава в приключението и да се спуснат по гигантска пързалка, подобна на водопад, за да покажат доколко са подготвени за неизвестното.


Всеки един обаче намери сили да се качи на стръмното съоръжение, без да се страхува, че може да изхвърчи или да се нарани по пътя надолу. Освен да се пуснат по пързалката, на участниците им се наложи да се състезават като мъкнат кофи, пълни с вода и да стрелят с торбички с пясък. В това изпитание племето Известни се справи по-бързо от конкурентното Войни и взе имунитет. В битката отлична физическа форма показаха футболистът Благо Георгиев, моделът Иван Булкин и актьорът Филип Буков, а кулинарката Божана Кацарова демонстрира неочаквана спортна злоба. В следващите три месеца сървайвърите ще трябва да изградят подслон на острова, който невинаги ще бъде гостоприемен към тях и да понесат тежки лишения.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

рак