Съпругът на лейди Габриела Уиндзор - Томас Кингстън - почина на 45-годишна възраст

Свързани новини

28.02.2024 11:37

Съпругът на лейди Габриела Уиндзор - Томас Кингстън - почина на 45-годишна възраст

Видян 2374 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В изявление от името на лейди Габриела Кингстън, г-н Мартин и г-жа Джил Кингстън, г-жа Джоана Конъли и г-жа Ема Мъри се казва: "С най-дълбока скръб съобщаваме за смъртта на Томас Кингстън, нашия любим съпруг, син и брат. Том беше изключителен човек, който озари живота на всички, които го познаваха. Смъртта му е голям шок за цялото семейство и ви молим да уважите личното ни пространство, докато скърбим за кончината му."


По-късно лейди Габриела публикува лична снимка, която е направила на съпруга си, на която той е усмихнат и облечен в ежедневна розова риза, докато е застанал до воден участък на слънце, предаде Mirror.


Кралят и кралицата изпратиха своите "най-сърдечни мисли и молитви" на лейди Габриела Кингстън и семейството на г-н Кингстън. Говорител на Бъкингамския дворец заяви: "Кралят и кралицата бяха информирани за смъртта на Томас и се присъединяват към принц и принцеса Майкъл от Кент и всички, които го познаваха, в скръбта си за много обичания член на семейството. По-специално техни величества изпращат най-искрените си мисли и молитви на Габриела и на цялото семейство Кингстън."


 45-годишният г-н Кингстън е намерен мъртъв на адрес в Котсуолдс, Глостършир, в неделя вечерта. Службите за спешна помощ са били повикани на мястото малко след 18:00 ч. Ще бъде проведено разследване, за да се установи причината за смъртта, но няма подозрителни обстоятелства и други замесени лица.
Г-н Кингстън за последен път беше публично заснет със съпругата си лейди Габриела Уиндзор преди по-малко от две седмици.


Двойката носеше еднакви дрехи в кралско синьо, докато присъстваше на събитие, посветено на Шекспир, в Лондон в Деня на влюбените. На събитието присъстваше и кралица Камила.


Полицията на Глостършир съобщи, че е била повикана от службата за бърза помощ във връзка със смъртта на г-н Кингстън. Силите на реда заявиха: "Бяхме повикани от службата за бърза помощ в 18,25 ч. в неделя със съобщение за смъртта на 45-годишен мъж на адрес в Котсуолдс. Смъртта не се разглежда като подозрителна и ще бъде подготвено досие за съдебния лекар."


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Във Фейсбук:


 

- Здравейте група! Пия билката шафран, но не знам за какво помага


 

Коментар:


 

- И аз пия ракия - без да знам за какво помага...от 36 години, най-редовно без да пропускам вечер...

към хороскоп хороскоп

стрелец