Свързани новини

23.11.2021 11:53

Плейбоят на Фермата изпадна в депресия

Видян 1576 пъти | Коментари 2
Гласували 1 рейтинг: 2.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

В тежка депресия изпадна най-желаният ерген на „Фермата“ по бТВ. Бизнесменът Пламен рухна, след като от риалитито си тръгна неговият мокър сън - футболната съпруга Теодора, която той се опита да свали с кодирана бележка, но удари на камък. Плейбоят се срина още щом красавицата беше победена на Арената и се прибра в Чикаго при съпруга и дъщеря си. „Имам чувството, че завинаги се разделих с Теди. Откакто я няма във фермата, загубих смисъла да съм тук. Търся го, опитвам се да го намеря, но не знам дали ще успея скоро“, проплака той пред най-близкия си човек в стопанството, предприемача Любо, който пък е най-добрият приятел на мъжа на Теодора, бившия играч на „Берое“ и „Локо“ Танко Дяков.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 002 Anonimen 25.11.2021 06:27

    Тоя Ивайло се изявява като един завършен и изключителен наглец и простак в отношението си към фермерката Ваня. Неговата наглост проявена във вчерашния епизод, успя да задмине дори другия грубиян Кире Бурсукофф Тулупофф и много напомня на държането на величията от ОПГ ГЕПИ , когато уветиха че губят "златната кокошка", властта в България. Мартина "Почтената Добрячка",доцента по философия, риторика и майсторство по ораторство Любо Дизела, Киро Тулупа,Космадин-Коце Касапа-палячото на фермата, Лора Кухата Лейка и Пламен Селския сваляч, със сигурност са почитатели на ОПГ ГЕПИ.

  • 001 Густо майна фелибето 25.11.2021 05:49

    Глупости на търкалета. По- точно би било да се напише: На "блудния" кметски син от село Ябланица, му дреме на дедовия за футболната булка. Сега за да се "утешава" от "любовните си терзаноия", селтака и ненагледния убавеца с фейс и визия на самоковски картоф, спретна поредната тъпня с инфантилния чичка на 40 години, Коце Касапина. Коце инфантилчото, дето проявява латентни гейско-палячовски изстъпления и е завъртял главите на Любо Тира, Иво Мокрия Бюфет и на Киро Бурсука. Коце Касапина езуитски дири всякакви начии да прецака всичко и всички, само и само ТОЙ да се докопа до стоте хилки.И да зарадва баба си Карамфилка с двуседмична ваканция на Малдивите....

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

рак