Свързани новини

28.11.2019 11:11

Памела Андерсън отново по бански на плажа

Видян 2469 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Със сигурност ролята на Си Джей Паркър донесе световна популярност на Памела Андесрън през 90-те години на миналия век. Сериалът "Спасители на плажа" мигновено я изстреля на върха на славата, превръщайки я в един от най-големите секссимволи по онова време.


Едва ли има мъж, който и до днес да не може да извика в съзнанието си образа на блондинката, облечена в червения бански костюм, пише Dir.bg.


Всъщност, независимо в колко продукции на малкия и големия екран участва след това звездата, тя завинаги ще остане запомнена именно с това си превъплъщение, което и досега ѝ носи дивиденти... 30 години след излъчването на пилотния епизод на предаването.


Памела, тичаща по горещия пясък на лазурен бряг - това се оказва наистина печеливша формула, тествана във времето. На нея залага и тв рекламата на австралийска компания, предоставяща пълна гама от автомобилни услуги.


На снимките Андерсън е облечена в прилепнал черен костюм за сърфинг, чийто цип е разкопчан и отворът стига под гърдите ѝ. Актрисата бързо привлече вниманието на няколко папараци, които я заснеха по време на работния процес, състоял се на крайбрежната ивица на град Бризбейн.


Кадрите предизвикаха множество положителни коментари от феновете ѝ, които са на мнение, че Памела изглежда прекрасно. Приятелите ѝ казват, че след като това лято се раздели с половинката си - футболиста на Олимпик Марсилия Адил Рами, тя е свалила килограми.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

дева