Но тоалетната е само за гости- провикна се на всевослушание въпросната...Продължавайки към мястото, от което належащо се нуждаех и казах, че ще си купя нещо за вкъщи от заведението, което според моята нормална логика автоматично ме изстрелва на стълбицата КЛИЕНТ на заведението. Ама неможело така, и започна да ме дърпа за якето, на което дърпане се притече още една сервитьорка. Обиждаха ме че съм бил селяндур... Не спрях.

Свързани новини

13.11.2023 09:23

НЕ! Папи Ханс се ожали от WC в Мамин Кольо на ул. Позитано

Видян 2998 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

„Скъпи приятели, отначало изобщо не мислех да споделям с вас историята, която ми се случи днес по обед в центъра на София в механа ,,Мамин Кольо,, находяща се на ул. Позитано №40, но като се замислих реших че трябва.



Знаете...задръствания има в София и, ако недай си Боже, имаш камъни в бъбреците, като моя милост и понякога ходиш по малка нужда по-често, което ми се случи днес...прибягваш до първото възможно място за удоволетворение на нуждата...Така и аз пуснах аварийките на автомобила си на бул. Хр. Ботев и тичешком към въпросната механа. В заведението имаше няколко маси с клиенти. Посрещна ме добре изглеждаща девойка на средна възраст с думите - Здравейте ! -Казах и че имам спешна нужда от WC и че ще си платя. -



Но тоалетната е само за гости- провикна се на всевослушание въпросната...Продължавайки към мястото, от което належащо се нуждаех и казах, че ще си купя нещо за вкъщи от заведението, което според моята нормална логика автоматично ме изстрелва на стълбицата КЛИЕНТ на заведението. Ама не можело така, и започна да ме дърпа за якето, на което дърпане се притече още една сервитьорка. Обиждаха ме, че съм бил селяндур... Не спрях.



Отидох до желаното от мен място, и незнайно как противно на моя характер, нито ги обидих, нито посегнах...разумът ми слава Богу надделя в тоз сюблимен момент. Облекчен напуснах ,, мястото само за клиенти,, с думите -А дайте сега една бира за вкъщи... - Отново тази се развика и каза с гръмогласния си глас пред цялата аудитория в механата, че няма да ми даде бира и че и дължа 2лв. Разбира се не и платих, след като не искат да обслужат клиент на механата. Излязох и се запътих към седящия на аварийки автомобил...



Та си мисля, ЩО ЗА ХОРА СМЕ БОЖЕ?!? ЗА какво говорим??? Какво общество сме??? И как да сме добре??? Моля който не ми вярва нека да отиде до южната ни съседка Гърция и да опита да помоли за тоалетна в магазина, бакалията, супера, аптеката или каквото се сети място където логиката сочи че има WC, и знаете ли какво навсякъде любезно ще му покажат къде е... Не, не съм гръкофил, просто съм нормален човек и съм потресен, погнусен и се съжалих, че съм част от това общество тук в България!!!



Не, това не беше случка от моето предаване, а самата риалити действителност, жалка, бесрамна, нагла и агресивна...МОЛЯ ТЕЗИ ОТ ВАС КОИТО СА СЪПРИЧАСНИ КЪМ МОЕТО МИСЛЕНЕ СПОДЕЛЕТЕ ТОВА, ЗА ДА ВИДЯТ ПОВЕЧЕ ХОРА КАКВА Е УПРАВАТА НА СТОЛИЧНАТА МЕХАНА ,,мамин кольо,, НА УЛ. ПОЗИТАНО,, 40 до бул,, Хр. Ботев.. ВИЕ СТЕ...МОЛЯ НЕ ХАРЕСВАЙТЕ ТОВА, А ГО СПОДЕЛЕТЕ ТА ДА СЕ ВИДИ И ЗНАЕ ОТ ПОВЕЧЕ ХОРА!”, пише Константин Трендафилов, по-известен като попзвездата Папи Ханс (със запазен правопис).



 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

дева