Белият лотос сезон 3 добави Юлиан Костов към актьорския си състав.

Свързани новини

07.02.2024 10:25

Наш сменя Милош Бикович в Бял Лотос: Сезон 3

Видян 1102 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Белият лотос сезон 3 добави Юлиан Костов към актьорския си състав

Костов ще се появи в повтаряща се роля в сериала на HBO, която преди това изпълняваше Милош Бикович. Бикович обаче наскоро беше изключен от сериала заради подкрепата му за Русия и руския президент Владимир Путин във войната на страната срещу Украйна.

„Днес срещу мен беше отприщена целенасочена кампания, изглежда като външна маневра за влияние върху решения, които могат да създадат обезпокоителен прецедент, засенчващ същността на артистичната свобода“, каза Бикович преди в изявление. „Резултатът от подобен разказ е триумфът на абсурда и поражението на изкуството.“

Костов се присъединява към предварително обявените членове на Сезон 3: Лесли Биб, Дом Хетракул, Джейсън Айзъкс, Мишел Монаган, Паркър Поузи, Тайме Таптимтонг, Крисчън Фридел, Моргана О'Райли, Лек Патравади, Шалини Пейрис, Кари Куун, Франческа Корни, Никълъс Дюверней, Арнас Федаравичус, Наташа Ротуел, Уолтън Гогинс, Патрик Шварценегер, Ейми Лу Ууд, Сара Катрин Хук и Сам Нивола.

Преди това Костов е участвал в предавания като „Откриване на вещици“, „Сянка и кост“ и „Гара Берлин“. Във филма той се появява във филми като „Code Red“, филмът „The Toxic Avenger“ от 2023 г.“ и „Leatherface“.

Той е представен от Industry Entertainment и Insight Management and Production.

Снимките на „Белият лотос“ ще започнат в и около Кох Самуи, Пукет и Банкок, Тайланд, през февруари. Точните подробности за сюжета се пазят в тайна, освен факта, че ще последва нова група гости в курортния имот Белият лотос.

Майк Уайт създава „Белият лотос“ и е изпълнителен продуцент и режисьор. Дейвид Бернад и Марк Камине също са изпълнителни продуценти. HBO си партнира с Туристическия орган на Тайланд, за да подкрепи заснемането и промоцията на третата част.

„Белият лотос“ се оказа незабавен хит за HBO, когато дебютира през 2021 г. Първият сезон, чието действие се развива в Хавай, получи 20 номинации за Еми и десет победи, включително за най-добър лимитиран или антологичен сериал. Втората част, чиято премиера беше през декември 2022 г. и се развиваше в Сицилия, спечели 23 номинации за Еми, включително за най-добър драматичен сериал, като в крайна сметка спечели пет награди.

Сайтът Deadline първи съобщи за кастинга на Костов.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

скорпион

През този ден фокусът ви може да се измести към общуването

През този ден фокусът ви може да се измести към