Актьорът Юлиан Костов още през миналата година огледа терени за снимките на своя нов проект, филм свързан с кукерите и българските поверия, който той реализира заедно с продуцентската му къща, в която е съсобственик с холивудската ни звезда Мария Бакалова

Свързани новини

23.01.2024 13:41

Юлиан Костов релаксира без дрехи и снима филм за кукери

Видян 1480 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актьорът Юлиан Костов още през миналата година огледа терени за снимките на своя нов проект, филм свързан с кукерите и българските поверия, който той реализира заедно с продуцентската му къща, в която е съсобственик с холивудската ни звезда Мария Бакалова. Според мълвата именно в края на януари стартират снимките на продукцията в 100 годишната къща в центъра на Банско, собственост на местния предприемач Александър Скабрин. За целта са осигурени статисти от града, както и кукерски облекла. Ценните костюми са събирани с помощта на родолюбиви българи от цялата страна, собственици на уникалните облекла.


Маските на кукерите са също автентични и са част от музейни експозиции. На терен ще има и специалист по съхранението на реквизита, който зорко ще следи да не се повредят ценните експонати. В кино средите се говори, че Юлиан вече е договорил да представи филма на няколко престижни кино фестивала. Неотдавна един от най-успелите ни актьори пък качи в социалните мрежи провокативни снимки, на които се вижда как се разхожда гол в компанията на половинката си Мирела Илиева. Според клюката, двамата са направили сефтето на чисто нов хотел, с изключително луксозни апартаменти, като всяка от вечерите са прекарали в различно жилище.


Именно в едно от тях, в което са посрещнали 2024, напомня за луксозен френски имот или по-скоро на ергенско жилище, цялото в черно, с огледала по тавана, проектори, джакузи в спалнята, италиански мебели. Атмосферата изглежда е повлияла на Юли и Мирела, защото и на двете снимки, които качилиха в социалните профили, са без дрехи.




Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Има два типа хора. Аз избягвам и двата

към хороскоп хороскоп

козирог

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид

Днес ще се окажете по-фокусирани върху външния си вид,