Свързани новини

08.10.2020 11:10

Ето ги героите от новия сезон на Пази се от живите мъртви

Видян 2031 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" следва драматичните събития от сезон 5. Ще разберем дали Морган е оцелял, докато членовете на групата ще бъдат откъснати един от друг. Този сезон ще бъде посветен на семейството и на усилията на героите да запазят своята общност. Фокусът на сезон 6 ще се премести върху главните герои чрез подход, при който структурата на разказа ще носи усещането за отделни кратки истории през първата половина на сезона.


Тези истории ще бъдат показани от гледната точка на всеки отделен герой. Алиша, Ал, Дуайт, Джон Дори, Джун, Странд и останалите – в сезон 6 на "Пази се от живите мъртви" всички те ще получат своите минифилми. Разбира се, ще има и по-обширна обединяваща история, но нейната структура ще бъде различна от предишните. И през цялата  първа половина на сезона ще преминава големият въпрос - кой ще оцелее в тези трудни времена? Премиерата на сезон 6 e на 12-ти октомври в 23.00 ч., по AMC, а следващите епизоди на “Пази се от живите мъртви” ще се излъчват всеки понеделник в същия час. Морган Джоунс (Лени Джеймс) -В четвърти и пети сезон Морган създаде около себе си ново семейство, живееше с философия за ненасилие и изгради бъдеще, основаващо се на надежда и човеколюбие. Но всичко това претърпя разрушителен крах, когато той се споразумя с Джини да спаси групата, дори с цената на това тя да бъде разкъсана и той да бъде оставен да умре. Морган Джоунс е част от шести сезон. Ние ще видим неговата история, но начинът, по който тя ще бъде разказана, ще се изясни по-късно. Алиша Кларк (Алиша Дебнъм Кери) - Алиша скъса с насилието като начин да защитава най-близките си и започна да изгражда по-дълбоки връзки с тях. Тя не се влияе от нищо, което Джини може да предложи.


Алиша няма да се спре пред нищо, за да открие и защити групата. Но отношенията й с тези, на които има най-голямо доверие, ще бъдат подложени на изпитания, каквито тя никога не си е представяла. Ал (Маги Грейс) - Случайната среща на Ал с тайнствен войник оказа огромно въздействие върху нея, давайки й възможност да се открие по начини, непознати за нея преди това. След внезапното отпътуване на Изабел и неуспешния опит на групата да оцелее със собствени сили, Ал се бори в положение, при което около нея непрекъснато приключват разни неща. Новата й работа да изготвя документация на провалени селища за франчайзинга на Джини не й помага. Но една поредица от случайни срещи дава на Ал нова цел и посока.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

водолей