Висяща камина в модерен бял цвят е закачлив щрих в комбинираната дневна/трапезария с отворена концепция. От уютната тераса се открива гледка към тропическото озеленяване и трептящите светлини на града долу.

Свързани новини

20.04.2023 13:46

Брад Пит купува къща от средата на миналия век

Видян 1298 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Актьорът Брад Пит е истински почитател на архитектурата: миналата година той плати 40 млн. щатски долара за забележителната къща на Д. Л. Джеймс в Кармел Хайлендс в Калифорния, която според съобщенията се е превърнала в негова основна резиденция. Но последната му недвижима придобивка, Г-образният имот с площ 2 092 кв. м, известен като "Steel House", е определено по-компактен и се състои от три спални и 1,75 бани.

Въпреки че къщата не е свързана с известно архитектурно име, тя има класическа модерна душа от средата на миналия век. Според Dirt.com Брад неотдавна е купил уютния имот в подножието на Лос Фелис в Лос Анджелис от петролната наследница Айлин Гети за 5,5 млн. долара.

Построена през 1960 г., къщата е проектирана от малко известния архитект от средата на века Нийл М. Джонсън, който се вдъхновява от Case Study Houses. Наречена Steel House (защото е изградена предимно от стомана и стъкло), тя споделя емблематичната правоъгълна линия на покрива, емблематична за онази епоха.

Висяща камина в модерен бял цвят е закачлив щрих в комбинираната дневна/трапезария с отворена концепция. От уютната тераса се открива гледка към тропическото озеленяване и трептящите светлини на града долу.

Къщата е като чисто бяло платно, а MCM привкусът е осигурен от таван с отворени греди и бледи теракотени подове.

Плаващ комплект от горни шкафове играе ролята на непринуден разделител, който визуално отделя кухнята от трапезарията.

Поръчковите шкафове са боядисани в ледено бледо синьо и имат елегантен, изчистен профил с проход, който позволява навлизането на естествена светлина.











Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


"Моля, не повръщайте под масите! И там има ора..." - Надпис във врачанска кръчма

към хороскоп хороскоп

стрелец