As I Lay Dying

Свързани новини

30.11.2023 16:14

Американската банда As I Lay Dying с концерт в София

Видян 2694 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


As I Lay Dying e поредната силна метълкор банда, която идва в България по покана на Fest Team. Билетите за мощната метъл атака в Зала 3 на НДК на 2 април 2024 влизат в продажба днес, 30 ноември, в мрежата на ticketstation.bg и са на цени от 55 до 99 лв.  След като миналата година, благодарение на Fest Team, българските фенове на актуалната метълкор вълна успяха да гледат на родна земя знакови за течението банди като Architects, Bullet for My Valentine, While She Sleeps и Bleed From Within, догодина към елитната поредица се включват и As I Lay Dying. Американците имат повече от две десетилетия активна дейност, седем албума и номинация за Grammy за „Nothing Left,” сингъл от албума им в Топ 10 „An Ocean Between Us“.


Мелодичен метълкор с енергични вокали и интензивни китарни рифове, музиката на As I Lay Dying демонстрира еволюция с всеки следващ албум, както и стремеж към разширяване на границите на жанра, което ги превръща във влиятелна сила на метълкор сцената. Догодина феновете на американската банда очакват и нов албум от любимците си след последния издаден – „Shaped by Fire“. Седмият студиен албум на As I Lay Dying излезе през 2019 за Nuclear Blast. Албумът бе продуциран от самата група като продължение на шестия „Awakened“ (2012) и е оценен от Loudwire като един от 50-те най-добри метъл албума на 2019 г.


„Shaped by Fire“ бе и първият албум след хиатуса, в който изпадна бандата и прекъсна дейността си, след като техният фронтмен, бе осъден за закана за убийство на бившата си съпруга. След като Tim Lambesis бе освободен от затвора с условна присъда, той се връща в музиката и живота „на чисто“, извини се лично на останалите членове на групата и As I Lay Dying се възродиха с нова енергия и по-философски послания в лириката си.



    



 















Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

-Какво прави феминистката, когато чуе хубав виц?
-Смее се под мустак…

 

към хороскоп хороскоп

рак