Къро

Свързани новини

29.05.2023 10:47

Знаехме къде е Къро, но го убиха преди задържането: МВР

Видян 4474 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Красимир Каменов - Къро е застрелян от упор, а малко след това въоръжени мъже са убили и жена близо до съда в града, твърдят местните медии в Кейптаун. След екзекуцията МВР проверява дали разстрелът има връзка с убийството на Анджело Димов и съпругата му през 2018 г. отново в ЮАР.


Екзекуторите на Каменов, съпругата му и още двама души са разбили портата на имението с микробус, посочват още местните медии. Единствено Къро бил завързан с т.нар. „свински опашки“. Останалите трима били с белезници.
Разследването в Южна Африка продължава. Действия вече са предприели и от полицията у нас.


„През 2018 г. има сходно убийство отново в ЮАР на български гражданин и неговата съпруга, ние правим и ще направим всичко възможно да установим връзките между тези събития“, каза шефът на МВР Иван Демерджиев.  
Ведомството му е уведомило властите на ЮАР къде се намира, но той не е бил установен и задържан преди да се стигне до смъртта му. Къде точно се е укривал издирваният с червена бюлетина от Интерпол Къро, в у нас са знаели отлично.


„МВР е уведомило властите на ЮАР къде се намира. За съжаление, не беше установен и задържан преди да се стигне до смъртта му“, коментира Демерджиев.
Според бившия шеф на ЦСБОП Тихомир Стойчев Красимир Каменов най-вероятно е засегнал интереси в Южна Африка.


„Видимо с голяма наглост е направено, но и с висока доза професионализъм – влизат хора, преоблечени с униформи“, коментира той пред bTV.
А според адвокат Людмил Рангелов появата на името на Каменов на пресконференции на прокуратурата и последвалия взрив до кортежа на Иван Гешев са „съвпадения“.


„Политиците и магистратите, които воюват, имаха един общ враг - Красимир Каменов – Къро. Точно тези хора дължат днес обяснение вече не като приятели, а като врагове, как и защо се стигна до убийството на този човек като техен общ враг“, каза още вътрешният министър.
СГП вече се самосезира по случая. Оттам посочиха, че очакват официална информация чрез външното ни министерство, след което ще започнат действия.


Пламен Валентинов


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

 

към хороскоп хороскоп

дева