около минус 7°

Свързани новини

12.01.2024 18:00

Затопляне през уикенда и градуси до 10

Видян 520 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


През нощта ще преобладава ясно време, съобщиха от Националния институт по метеорология и хидрология (НИМХ). В Дунавската равнина ще духа умерен северозападен вятър. Преобладаващите минимални температури ще са между минус 7° и минус 2°, в София – около минус 7°.

В събота ще бъде предимно слънчево. Преди обяд на места в равнините и котловините ще има ниска облачност или мъгла. Ще духа умерен, в Дунавската равнина временно до силен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще бъдат между минус 1° и 4°, в София – около 0°.

По Черноморието ще е предимно слънчево. Преди обяд на места ще има ниска облачност или намалена видимост. Ще духа слаб до умерен вятър от запад-северозапад. Максималните температури ще са 2°-3°. Температурата на морската вода е 6°-9°. Вълнението на морето ще е 2-3 бала.

В планините ще е предимно слънчево. Ще духа умерен, по високите и открити части до силен северозападен вятър. Максималната температура на височина 1200 m ще е около минус 4°, на 2000 m – около минус 9°.

В неделя ще преобладава слънчево време с разкъсана висока и средна облачност. Вятърът ще е слаб, в Дунавската равнина до умерен от запад-северозапад. Ще се затопля и максималните температури ще са между 3° и 8°, в отделни райони и по-високи, минималните ще остават сравнително ниски - между минус 7° и минус 2°.

В началото на новата седмица облачността ще се увеличи и на отделни места в Западна България ще има слаби валежи от дъжд, в планинските райони над 900-1000 m и от сняг. Вятърът ще се обърне от югозапад и в източните райони временно ще се усили. Температурите още малко ще се повишат.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 12.01.2024 18:25

    Хора, чували ли сте за аналог на виа.грата, който е 3 пъти по-ефективен и напълно безопасен на всяка възраст, а и лекува мъжки болести. Лично го тествах и сега го препоръчвам на всички, мега готино нещо е, прочетете сами какво може:----->> mub.me/bioex

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

козирог