Новият кмет е запознат с информацията и от назначенията ясно ще проличи дали и от кого е зависим, ако ги назначи. Защото ние знаем отлично чии хора са.

Свързани новини

13.11.2023 14:26

Зам.-кмет за всяка дирекция от ППДБСС по московски тертип, има и скандални номинации

Видян 1726 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 Заместник-кмет за почти всяка общинска дирекция, за да бъдат задоволени апетитите на всичките 6 партии и сдружения в коалицията ППДБСС в София – това предвижда направената по социалистически структура на управление на новия кмет. Тя доста напомня московската, което е много забавно за кмет с претенции за евроатлантик. Там за по-лесно е наречена Правителство на Москва, а супер многото заместник-кметове са наричани „министри”, което гали чиновническото ухо.


И сега София има доста заместник-кметове – 7 на брой, а са достигали и до 8 при управлението на Йорданка Фандъкова. Всеки от тях отговаря за по няколко дирекции и няколко общински дружества.


Сред онези, за които се говори, че са фаворити на кмета, който обеща да ги обяви в първия си ден, но не успя, има и скандални, за които съществуват съответните доклади за съмнително, да не кажем повече от това, разпределение на средства в битността им на високопоставени служители в администрацията на ГЕРБ, която се е освободила от тях точно поради това. Единият даже имал желание да бъде първи заместник на Фандъкова.


Новият кмет е запознат с информацията и от назначенията ясно ще проличи дали и от кого е зависим, ако ги назначи. Защото ние знаем отлично чии хора са.
 Снимка: БНТ



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

- Каква е разликата между мъжа и микровълновата печка?

  Никаква, след 30 секунди всичко е готово.

                 

към хороскоп хороскоп

близнаци