Свързани новини

24.02.2020 11:13

Закопчаха шефка на Басейнова дирекция

Видян 1309 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Шефката на Басейнова дирекция в Пловдив Цветелина Кънева беше зрелищно изведена с белезници, при акция на прокуратурата и пловдивската полиция. От институцията разследващите изнесоха и кашони с документи.


По информация на Nova акцията е планирана и не е свързана със замърсяването на реките Юговска и Чая през почивните дни. Очакват се още арести на служители и подробности от прокуратурата.


"Наш представител е", заяви пред 24 часа градският лидер на ВМРО Борислав Инчев. Той твърди, че не я познава добре, но това, което знаел за нея, било, че е безспорен специалист и си разбирала от работата.


Според представители на ГЕРБ Басейнова дирекция в Пловдив е била в периметъра на войводите, чийто представител бе и арестуваният министър на околната среда Нено Димов. Именно с негова заповед Кънева била назначена на възловия пост, чрез който ръководи Източнобеломорския район - водосбора на реките Марица, Тунджа и Арда, както и по-малките водоеми.


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

овен

Сякаш служебните дела са поели властта над живота ви днес. Разбира се, важно е да свършите всичко и то по най-добрия възможен начин, както само вие можете, но не забравяйте и другите области на живота. А те могат да са много, много вълнуващи. Не се страхувайте да се срещнете с вътрешната си същност, това може само да ви направи по-силни и по-цялостни.