Свързани новини

30.08.2021 10:12

Трифонов събори всички мостове: Хаджигенов

Видян 1034 пъти | Коментари 3
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Разговорите с БСП за третия мандат трябва да се проведат по две причини. Първата причина е чисто политическа, защото в петък Слави Трифонов събори всички мостове , които ние другите построихме. Това каза Николай Хаджигенов, депутат от "Изправи се БГ! Ние идваме", предаде Медиапул.

"Очевидно политическото поумняваме няма да се случи скоро и то струва една добра цена. Всяко отиване на избори по нечия прищявка на Трифонов струва 65 млн. лева", каза той пред БНТ.

Хаджигенов посочи, че лидерът на “Има такъв народ“ (ИТН) е единственият, който поставя ултиматуми.

"Ние няма да се смирим и сигурно ще ходим и на 16-и избори", каза Хаджигенов.

Според него трябва да се водят разговори за съдебната реформа.

"Между другото, решението на Трифонов означава, че Гешев ще се радва още известно време - като стана дума за правосъдна реформа. Това даде възможно на Борисов отново да се чувства фактор и да се подиграва на всички от джипката си", каза депутатът от ИБГНИ.

"Има неща, които започнахме миналия път, а сега трябва да ги довършим. Това са законопроектът за НСО, Законът за защита на бюрото, закриването на спецсъдилищата. Поне тези три неща, извън актуализацията на бюджета, което е изключително важно", уточни той.

Хаджигенов потвърди, че връщането на третия мандат се бави, за да се завършат тези теми в НС.

"Това може да продължи колкото е нужно и след 15 септември, ако е нужно. Аз не споделям оптимизма на БСП, че бюджетът може да бъде приключен в рамките на няколко дни, въпреки че става въпрос за актуализация", каза Хаджигенов.


Снимка: БТА


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 003 Anonimen 30.08.2021 17:19

    До 002, добре, че си анонимен, защото си срам дори за името което носиш /ако е българско/, най-подходящо за теб би било "ОВЦА" ! Това което си изписал не са твои мисли, защото кратуната ти е пълна само с компресия, това са нелепи защитни изкази на чалга-идиотите които вече отидиха в забравата ! Такива овце като теб са най-голямата пречка за развитието на България, защото неволно гласуват за измамници, водени от безмозъчието си !

  • 002 Anonimen 30.08.2021 13:07

    Всичко за купените мошеници.Но кои са те?Кой спаси Гешев от уволнение? ДБ и ИБГНИ!!Кой спаси Борисов от правосъдие? ДБ и ИБГНИ!Кой продаде вота на протестиращите?И отново ДБ и ИБГНИ!Обвиняват ИТН за свързаност с ДПС,но те не са били в нито едно правителство до сега и в нито един Парламент ,не са и имали достъп до парични потоци!Да продължаваш да внушаваш връзка на ИТН с ДПС и ГЕРБ е симптом за много тежка кретения!! Щом всички ляво десни креатури на БКП се нахвърлиха срещу Слави, значи на изборите правилният избор е ИТН!

  • 001 Anonimen 30.08.2021 11:27

    Хаджигенов е изключително прав, Трифонов е завършен кретен както и неговите лазещи в краката му жалки депутатчета на ИТН ! Чалгаринът се "разсипа" да обяснява преди избори чрез оня плашипутарник Тошко как ще "изчагърка" ГЕРБ, как ще вкара в затвора Гешев, как ще смени покварената система на ГЕРБ, как ще се ръководи от мнението на суверена, как ще търси подкрепа от партиите на протеста, как ще се съобразява с всяко чуждо мнение когато е в полза на народа и какво желае народа, какво стана НИЩО от тези ОБЕЩАНИЯ не изпълни, конфронтира се с партиите на протеста, представя правителства неудобни за суверена, омаскари служебни министри които се ползват с доверието на народа, наложи диктат над партиите на протеста, скара се тях в името на собственото си "АЗ", не зачете желанията на суверена служебни министри да влязат в правителството му, отказа нагло подадената му ръка от партиите на протеста като ги омаскари, че искали министерски кресла и после призна, че не са искали кресла, отхвърли всякакви диалози и консултации като предпочете диктатът...ИТН са "пешки" на ЗАДКУЛИСИЕТО и противни ИЗМАМНИЦИ в политиката помагащи явно на ГЕРБ ! Добре, че Хаджигенов и Мая поддържат исканията на протеста на младите все още, но при такава ситуация на измами може и да се "уморят" в борбата с корупцията в която ИТН излязоха гнусни чалгари-ПРЕДАТЕЛИ !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 05 май 21:00ч.

Специален отдел Q: Писмо в бутилка

Режисьор: Ханс Петер Моланд
В ролите: Фарес Фарес Assad Николай Ли Карл Мьорк Джохан Луис Шмид Роуз Кнудсен Пол Свер Хаген Джоханъс

виц на деня

Млада семейна двойка е на излет в планината. Седнали са на тревата и си припомнят годините, в които още не са били женени. До тях си играе шестгодишният им син.

- Помниш ли, мила, на това място сме идвали преди седем години и точно тук правихме любов…

- Аз къде бях по това време, татко? – прекъсва го детето.

- Как да ти кажа, моето момче, на идване те носех аз, на връщане – майка ти!

към хороскоп хороскоп

дева

Днес фокусът ви ще се измести към любовта

Днес фокусът ви ще се измести към любовта, романтиката