Свързани новини

27.08.2021 21:02

Никой не стои зад ИТН, освен нейните избиратели и аз: Слави

Видян 6195 пъти | Коментари 24
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

"Не, няма да подкрепим правителство с мандата на БСП". Това заяви лидерът на „Има такъв народ” Слави Трифонов в интервю за БНТ.


"Възпитанието изисква да отида на среща с БСП, но причината да не подкрепим БСП е, че първо имаме много големи различия - чисто като различни политически формации. БСП е лява формация. Тя за нас е партия от статуквото“, посочи той


"БСП не ни подкрепи, когато имахме възможността да съставим правителство. БСП и самата Корнелия Нинова, заедно с нейния Висш партиен съвет, излязоха и заявиха, че няма да ни подкрепят. А според мен, това с подкрепата е както в любовта - и ти подкрепяш, и тебе те подкрепят", отбеляза още Трифонов.


Той също така заяви, че ако се стигне до предсрочни парламентарни избори, е по-добре те да се проведат заедно с президентските (избори 2 в 1).


Според Трифонов българските политици все още не са такива, които да отговарят на потребностите на суверена.


„Аз съм последователен човек. Невъзможно е да работим с ГЕРБ и ДПС. БСП е някаква възможност, но тя също е партия на статуквото. Ние бяхме ясни, че ще искаме подкрепа само от партиите на протеста”, добави Трифонов.


„Имаше ясни политики за важните неща, които стоят пред България. За всичко, което следва пред държавата -  нямахме различни възгледи с „Демократична България” и „Изправи се БГ! Ние идваме!”. Ние решихме, че щом имаме общи възгледи е нормално да бъдем подкрепени. Важно е да се свърши работа, а не да имаш министър. Самият Христо Иванов заяви, че няма амбиции за министерски кресла. Не им харесва министър-председателят, не им хареса и кабинетът. Ние представихме други, а резултатът беше същият. Това казва, че те просто не са искали да подкрепят такъв кабинет. Говорих лично с Христо Иванов и Мая Манолова в моя офис. Тези разговори не  бяха публични. Попитах ги какво искат и какво трябва да се направи според тях. Те бяха ясни, че няма да подкрепят правителство на „Има такъв народ”, каза лидерът на ИТН.


„Аз не съм се виждал с никого от ДПС. Нямало е никакви разговори с тях. Никой не стои зад „Има такъв народ” освен гласоподавателите. Аз съм гарант! Никой не стои зад партията освен нейните избиратели и аз!”, категоричен бе Трифонов.


„Крайната цел на „Има такъв народ” е да свършим работа. Изборите не са цел, те са средство. Всички са срещу всички. Аз не съм скаран с всички. Суверенът е избрал за свои представители хора, които не могат да се разберат помежду си. В следващият парламент всички трябва да проявят мъдрост и да направят важните неща за всички. Изборите са нормалната форма на демокрация. Има хора, които не понасят



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 024 Anonimen 29.08.2021 13:06

    кьорав, кьопав, ама и той иска да е милиардер като батя си ББ

  • 023 Anonimenn 29.08.2021 00:40

    Тишината за 60-те процента които не гласуваха, е оглушителна. Оценката на тези хора, случайна или не, се оказа изумително точна. Мразя когато мнозинството е право, защото в историята има много примери за това какви гадости се случват когато мнозинството сгреши. "Крайната цел на „Има такъв народ” е да свършим работа." Кога това? Този път, нищо не свършихте. Каквото повикало, "ИТН-НДСВ"; новата оценка идва. За справка докъде води невежеството: историята човешка. Когато нацията "зависи" от теб, защото те е избрала да я представляваш - трябва да си искащ-ама-не-само, можещ, разбрал, учил, мъдър, смел, отговорен, обективен, и да действаш. Определено не е за всеки "тая работа". Самоспомнете се, моля. :)

  • 022 Anonimen 28.08.2021 22:18

    021,"...ти не ме подкрепяш значи и аз няма да те подкрепям..." ти разбжираш ли какво казваш и кой го казва това ? Тези простотии първо ги каза Тошкото от ИТН, след това чалга-инструкторът Славуца няколко пъти повтори това ? Що за чалга-симпатизанти сте като сте по-послушни и от овцете в кошарата, вие нямате мозък за размисъл, а само за равновесие ! "Дай му куклите на ти парцалите" на тази игричка играят чалгарите, а овцата чака да свалят ГЕРБ, тези които 'играят" за ГЕРБ, каква простотия е обхванала безнадежните българи ?

  • 021 Anonimen 28.08.2021 21:49

    Избрахме Слави, не защото го харесваме, а защото нямаше кой друг да свали ГЕРБ... Иначе всички се държат като в детската градина - ти не ме подкрепяш, значи и аз няма да те подкрепям - незряло, а може би - нарочно!

  • 020 Anonimen 28.08.2021 19:33

    Тошкото оня хаджията от ИТН каза, че Христо Иванов искал министерски кресла, затова са се скарали, тоя казва, че Хр.Иванов не му е искал кресла, абе що не се разберете какво да лъжете, че станахте жалки "пауни" на политиката ? Скараха се с всички и сега те светците, а народа какво мисли за тях не ги интересува, нали го измамиха и постигнаха целта си да влязат в Парламента, нататък картинката е същата имитация на обещанията и пререкания за добри заплати, а народа както винаги "кучета го яли" !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 31 март 21:00ч.

Ненормален

Режисьор: Дерик Борте
В ролите: Ръсел Кроу Tom Cooper Карън Писториус Rachel Hunter Гэбриел Бейтман Кайл Флин Джими Симпсън Анди

виц на деня

Тя го вижда да си стяга куфарите и пита:

- Какво значи това?

Той:

- В Южните морета има един остров, където мъжът като прави секс с жена, му дават 25 евро.

Тя:

- Ха, тогава и аз ще дойда, да те видя как ще изкараш с 25 евро на месец!

 

към хороскоп хороскоп

водолей

Ще си възвърнете вярата в хората

Ще си възвърнете вярата в хората, при това по някакъв