Свързани новини

23.01.2009 12:59

Три организации призовават за свикване на Велико народно събрание

Видян 1673 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Партия „Ред законност и справедливост“, Европейския демократичен институт и клуб „Нова десница“ призовават за свикване на Велико народно събрание и приемане на нова Конституция, предаде БГНЕС.


Днес трите организации подписаха в Парламента стратегическа рамка наречена „България на гражданите и регионите", с която обединяват инициативи и действия. До края на март т.г. те призовават всички граждански организации, които имат десен профил и се ползват с уважение в обществото, да се присъединят към тях. Представителя на граждански клуб „Нова десница“ Велислав Величков заяви по време на подписването на споразумението, че политическия модел и политическото представителство в България са изчерпани, че нищо не зависи от народа и затова призовават към широк дебат за нова Конституция. Яне Янев лидера на „Ред законност и справедливост“ заяви, че призивът е не към партии, а към граждански, съсловни, бизнес, браншови и регионални структури, а по отношение на десните партии - преговорите вървят по съвсем друг формат. Относно предложението на ДСБ, Янев заяви, че от партията му са написали отговор, но засега няма да огласяват подробности.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Съвет към мъжете:
- Ако попаднете на остров, населен само с жени и поискат да ви убият - поискайте си едно предсмъртно желание. Да ви убие най-грозната. Така ще доживеете до дълбоки старини.

 

 

към хороскоп хороскоп

лъв