"Ще наложим 100% мито върху всяка кола, която попадне на линията, и няма да можете да продавате тези коли, ако бъда избран", добави предполагаемият републикански кандидат на изборите.

Свързани новини

17.03.2024 16:54

Тръмп предупреди за "кървава баня", ако загуби

Видян 4142 пъти | Коментари 1
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Доналд Тръмп заяви, че ще бъде "кървава баня" за САЩ, ако не спечели през ноември, съобщи европейското издание на Политико.

"Сега, ако не бъда избран, това ще бъде кървава баня. Това ще бъде най-малкото", каза Тръмп по време на митинг близо до Дейтън, щата Охайо. "Това ще бъде кървава баня за страната".


Макар да не беше ясно какво точно има предвид бившият президент, забележките дойдоха, докато Тръмп се оплакваше от автомобилната индустрия.

След това той се върна, за да каже на тълпата, че Китай няма да може да продава никакви превозни средства, внесени в САЩ, ако спечели преизбиране.


Тръмп се обърна към лидера на Китай Си Дзинпин от сцената, като каза, че "вие и аз сме приятели, но. . . тези големи чудовищни заводи за производство на коли, които строиш в Мексико в момента. . . Няма да наемате американци и ще ни продавате колите, не".

"Ще наложим 100% мито върху всяка кола, която попадне на линията, и няма да можете да продавате тези коли, ако бъда избран", добави предполагаемият републикански кандидат на изборите.

Тръмп често рисува мрачна картина на страната, докато излага делото си срещу президента Джо Байдън преди президентския реванш през ноември. И често използва все по-засилена реторика, когато се занимава с обвиненията в углавно престъпление, пред които е изправен в усилията си да отмени резултатите от изборите през 2020 г. в навечерието на атаката срещу Капитолия на 6 януари 2021 г.


Събитията от 6 януари са силно присъствие по време на предизборните му събития, тъй като Тръмп продължава да порицава изборите, които загуби преди четири години. Както често прави, Тръмп откри съботния митинг със запис на затворници от 6 януари, които пеят националния химн. Поздравявайки тълпата, Тръмп след това заяви, че ще издаде помилвания за подкрепящите Тръмп "заложници" в първия ден от президентството си.

Реваншът Байдън-Тръмп се очертава да бъде грозна надпревара, в която и двамата кандидати ще акцентират на атаката на Капитолия. Байдън продължава да се позовава на 6 януари в собствените си речи, предупреждавайки, че резултатът през ноември има значение за съдбата на демокрацията. Атаката остава политическа опасност за републиканците и кампанията на Тръмп тази година.


 Снимка: AP 


 


 


 


 


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 001 Anonimen 17.03.2024 19:40

    Фани Тръмп, удари Бай Дън. Късно е бай Дончо, жълтата раса е по-умна от мелезите на бялата. Си каза на китайчетата "Четете, за да не станете като американците". The Khazarian Bankster Cult Owns Donald Trump,Utube За онези, които не знаят - Ивана Тръмп е словашка еврейка, а дъщеря му Иванка е женена за евреин и прие юдаизма.

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

По улицата върви блондинка. Едната и гърда изскочила от блузата. Всички ахкат и охкат, и само един полицай намира в себе си мъжество да й каже:

- Госпожо, защо сте в такъв вид на обществено място!?

Тя си поглежда гърдата и възкликва:

- Ужас! Забравила съм си детето в автобуса!

към хороскоп хороскоп

риби