Ваня Григорова към граждани в Красно село

Свързани новини

27.10.2023 13:29

Те имат пари, ние имаме глас: Ваня Григорова към граждани в Красно село

Видян 980 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

Колкото по-малко софиянци гласуват, толкова повече тежат парите, предупреди кандидатът за кмет на София от Местна коалиция „БСП за България“

Има шанс София да е за всички, ако бъдем активни в неделя. Това каза Ваня Григорова, кандидат за столичен кмет от Местна коалиция „БСП за България“, пред граждани от „Красно село“. Тя направи обиколка в района, която започна от пазара, заедно с кандидата за кмет на „Красно село“ Стойчо Иванов и с кандидати за общински съветници, за да се срещне очи в очи с хората, да чуе проблемите, пред които са изправени и да представи своите решения.

“В неделя гласувайте, за да се случи така очакваната от всички нас промяна, призова Ваня Григорова. - Колкото по-малко софиянци гласуват, толкова повече тежат парите. Колкото по-масово отидем до урните, толкова по-силно ще се чуе нашият глас!”.

А на отправени въпроси и подозрения за машинации на задкулисието и хората с парите, които могат да предрешат вота, тя коментира: “Те са малко, но имат пари, ние сме много и имаме глас.”

В разговорите си с гражданите Ваня Григорова отправи ясно послание, че се намираме в ключов момент, когато има шанс София да е за всички, ако обезверените излязат да гласуват сега. “Важното е да се преборим с апатията и скептицизма, че може да има едно по-различно управление на София”, подчерта тя.

Част от гражданите изразиха възмущение срещу поредното застрояване на зелена площ и ударното й превръщане преди изборите в платен паркинг и поискаха помощ от Ваня Григорова. По време на обиколката в “Красно село” тя и Стойчо Иванов, който е роден и израснал в този район, посетиха малко зелено пространство до 20-то ДКЦ, което представлява запустял парк, превърнат в нерегламентирано сметище в сърцето на квартала. Проблемът с паркирането и апетитите на строителни инвеститори към малкото останали зелени площи в района са сред острите проблеми на хората. “Повечето детски площадки не са реновирани от 25 години”, посочи кандидатът за районен кмет Стойчо Иванов. По думите му “Красно село” е и сред “първенците” по деца без места в детските градини - за миналата година извън детските градини са останали 900 деца.



Купуването и продаването на гласове е престъпление!



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня



- Мамо, излизам. Да купя ли нещо?

- Купи си апартамент и се махай! На 45 си вече.

към хороскоп хороскоп

рак