Свързани новини

11.03.2019 16:03

Цветанов: Мария Габриел отива в евролистата

Видян 1550 пъти | Коментари 0
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

 „Мария Габриел е получила най-много номинации ( 10 000  на брой) в структурите на ГЕРБ”, заяви шефът на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти след конференцията  за Киберсигурността в ЕС. „Тя има изключително голям потенциал - работила е като евродепутат и еврокомисар,” отговори Цветанов на въпроса кой от ГЕРБ ще оглави листата за евроизборите. „Когато листата е окончателно готова, ще дадем отговор кой ще я оглави”, лаконично загатна той.


Припомняме, че от 19’ първи писахме за амбициите на Габтиел, подкрепяна от Цветанов  да оглави евролистата, за да получи еврокомисарски пост. „Решението дали ще водя евролистата на ГЕРБ ще бъде взето вследствие на номинациите и преценката на Борисов”, заяви още в началото на т.г. самата тя. Същите амбиции обаче имат и други жени в редиците на управляващите.


Премиерът Бойко Борисов е казвал пред приятели,  че търси работа на Лиляна Павлова. Тя е още един претендент за водач на листата на ГЕРБ. И респективно – за еврокомисар, ако това правителство е на власт през есента, когато ще се върти рулетката за креслата в Еврокомисията. Говори се, че Екатерина Захариева също се е насочила към еврокомисарското място, за което обаче първо трябва да участва в изборите през май.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Бате Гошо:

 

- Какво е секс прaвилото за есента?

- Пaртньорът с хремa е винаги отдолу!!!

 

към хороскоп хороскоп

лъв