Свързани новини

09.04.2021 15:48

Цялото ръководство да се оттегли: БСП-Видин

Видян 2116 пъти | Коментари 4
Гласували 1 рейтинг: 5.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна


След Разградската,Благоевградската и Пернишката, и от Видинската организация на БСП поискаха оставката на соцлидера Корнелия Нинова. Областният съвет на партията поиска незабавното й оттегляне след катастрофалната изборна загуба на парламентарния вот.


„Нинова трябва да си тръгне, заедно с цялото ръководство. Мотивът е ясен: Тежката изборна загуба и състоянието, в което се намира партията", посочват от местната структура.


Единственият избран депутат от БСП-Видин, сочен за един от фаворитите на Нинова - Филип Попов, е отказал да иска оставката й, но и не е останал на заседанието, за да я защити.  За сметка на това, той излезе с отделна пресконференция, на която заяви, че „за Видин резултатите са такива, защото има 6 500 починали симпатизанти”. Напомняме, че Попов и Нинова подредиха листата на кандидат-депутатите от града без никакво съгласуване с местната партийна организация, а директно я спуснаха отгоре.



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

  • 004 Anonimen 15.04.2021 19:30

    Не Нинова, а ръководствата на БСП от районите, където БСП има по-малък процент от средния на БСП за страната 15%, трябва да си подадат оставките.

  • 003 Петров 09.04.2021 16:27

    НЕ,НЕ,НЕ ДАВАЙ ОСТАВКАТА ДРУГАРКО КУРНЕЛА!!! НАДЕЖДАТА МИ БЕШЕ В ГОШЕТО-СВИНАРЯ ОТ ПЛОВДИВ,ТОЙ ДА ЗАКРИЕ МНОГОЛЕТНИЦАТА партия(бкп),НО УВИ!!! СЕГА ТИ СИ МОЯТ ЧОВЕК,КОЙТО ЩЕ СВЪРШИ РАБОТАТА НА СВИНАРЯ!!!

  • 002 Anonimen 09.04.2021 16:23

    видинските власи да си гледат работата

  • 001 ехо 09.04.2021 16:20

    всички ваксини вкарват ударно корона вируса в организма, а той освен че поразява белия дроб, уврежда ендотела на кръвоносните съдове и към образуваните ранички започват да се формират тромби, в един момент запушват напълно кръвоносния съд и човек умира - това е "великата загадка" с ваксините, дето ЕМА се чуди как да излъже

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня

Кирил Петков спасил Бойко Борисов. За благодарност Бойко извадил спестовна книжка и му я дал.


 

- Но аз не мога да тегля от нея!


 

- Нищо, ще внасяш!

към хороскоп хороскоп

скорпион