Свързани новини

03.12.2021 10:32

Стъпвате върху страх и владеете чрез страх: Костадин Костадинов

Видян 1127 пъти | Коментари 0
Гласували 0 рейтинг: 0.0000
много слаба слаба добра много добра страхотна

От днес започва да тече последният срок, в който България може да се оттласне от дъното. Това каза председателят на "Възраждане" Костадин Костадинов в декларация от името на група, предаде Фокус.

В началото на своето изказване Костадин Костадинов се обръща само към българите. По думите му днес народът заслужава нови решителни и откровени водачи. "Крайно време е българската политика да бъде управлявана от достойни мъже", коментира още Костадин Костадинов. Според него България няма нужда от страхливи и продажни управници, а от хора, които защитават българския национален интерес.


"България има имунна система. Има своите безстрашни синове и дъщери. Хора, които искат достойно бъдеще. Търсих и намерих такива хора, непримирими и ги поведох, за да мога днес с 12 от тях да съм тук", каза той и отчете, че навън са стотици хиляди.

"Страхът в тази зала буквално може да се усети. Стъпвате върху страх и владеете чрез страх", каза той и посочи, че не може вечно да се кради, лъже и изнудва.
"Бъгарите, които подкрепиха "Възраждане" не се страхуват. Притиснат до стената човек има два избора - да се подчини, или да се опълчи. Ние възрожденците се опълчихме", заяви още Костадин Костадинов.

Той заяви, че "Възраждане" ще се бори с модернишя фашизъм, както и да кажат "Не" на "зелената сделка, да защитят българския национален интерес в Северна Македония и да освободят страната ни от чуждите военни бази.


 


 


 



Добави в:
Svejo.net svejo.net
Facebook facebook.com

19min.bg си запазва правото да изтрива коментари, които не спазват добрия тон.

Толерира се използването на кирилица.

Няма коментари към тази новина !

RSS

Най-нови

реклама

към тв програма тв програма

бТВ Синема 28 април 21:00ч.

Специален отдел Q: Ловци на фазани

Режисьор: Микел Норгард
В ролите: Николай Лий Коос, Фарес Фарес, Пилу Асбек, Давид Денсик, Даника Чу

виц на деня


Горещ юлски следобед.

Държавен служител пуши бавно цигара пред учреждението.
Към него се приближава друг държавен служител и иска огънче.

Държавният служител му подава запалката и пита: „И ти ли не можеш да спиш?“

към хороскоп хороскоп

телец